Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bratislavské módne dni: Nahé prsia v nezbednom úplete, Verešová v hriešne vykrojených plavkách a… Na TOTO museli celebrity zabudnúť!

Andrea Verešová ukázala vo vykrojených plavkách super figúru, modelka v priesvitnom úplete úplne všetko. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová ukázala vo vykrojených plavkách super figúru, modelka v priesvitnom úplete úplne všetko. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Okrem odovzdávania filmových cien Slnko v sieti sa v stredu večer konala aj módna šou v rámci už tradičných Bratislavských módnych dní. Tento rok sa však kvôli aktuálnej situácii vpratalo niekoľko prehliadkových dní len do jedného večera. Modelka počas neho predviedla nahé prsia v nezbednom úplete, hviezdna Andrea Verešová zas tip-top postavičku vo vysoko vykrojených plavkách a... TOTO sa tentoraz výnimočne nekonalo!

Stredajší večer bol bohatý na spoločenské podujatia. Okrem odovzdávania filmových cien Slnko v sieti, na ktorom sa stretli veľké mená slovenského hereckého sveta, sa v jednom z luxusných hotelov v Bratislave konala aj známa módna šou - Bratislavské módne dni.


Odovzdávanie cien Slnko v sieti: Krásna herečka z Oteckov, zmoknutá Pauhofová a... Studenkovej jeden outfit nestačil!


Tá, ako už napovedá samotný názov, býva spravidla rozdelená do viacerých dní. Kvôli nariadeniam súvisiacimi so zúriacou pandémiou koronavírusu, sa však organizátori rozhodli, že tentoraz prehliadky skrešú tak, aby sa zmestili do jedného večera. A aj ten musel skončiť najneskôr o 22. hodine. 

Galéria: Bratislavské módne dni:

Aj preto sa vôbec prvýkrát stalo, že sa pozvaní hostia po módnych prehliadkach museli pobrať domov. Žiadne občerstvenie, ani príjemné klebetenie pri pohári vína. Nariadenia takéto zhromažďovanie do neskorých nočných hodín zakazujú, preto sa teraz afterpárty pre hostí nekonala. 

No bez pochýb to vynahradili pohľady, ktoré sa prítomným hosťom naskytli počas prehliadok. Hneď v úvode sa predvádzala pletená kolekcia talentovanej módnej návrhárky. No hoci na prvý pohľad to tak nevyzeralo, išlo o skutočne odvážne kúsky. Stačilo, ak si modelka nedala spodnú bielizeň.

Jedna z nich presne na to doplatila a pod silnými reflektormi a ešte silnejšími bleskami fotoaparátov uniklo na svetlo sveta viac, ako si zrejme návrhárka aj samotná nositeľka želali. Pletené body sa totiž odrazu stalo priehľadným a cez čierny kúsok úplne presvitali modelke prsia.

Štíhlej modelke spod úpletového body kompletne presvitali prsia.
Zobraziť galériu (7)
Štíhlej modelke spod úpletového body kompletne presvitali prsia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Najväčšou hviezdou prehliadky, ako už býva zvykom, bola modelka a Miss Slovensko z roku 1999 Andrea Verešová. Tá okrem spoločenských šiat predviedla aj kolekciu plaviek. A tie boli hriešne vysoko vykrojené. Najmä prítomní páni si tak v tom momente prišli na svoje. Krásna dvojnásobná mamička totiž v úspornom kúsku predviedla postavičku ako lusk. 

Andrea Verešová bola opäť hviezdou módnej šou.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová bola opäť hviezdou módnej šou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Bratislavské módne dni: Nahé
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Všetky FOTO z módnej šou Bratislavské módne dni nájdete v GALÉRII vyššie»

Viac o téme: Andrea VerešováBratislavské módne dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu