Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Svadba Anety Pariškovej: Prvé FOTO nevesty, svadobný tanec ako z rozprávky... Wau, tá otočka!

Z Anety Pariškovej je opäť vydatá pani. Zobraziť galériu (9)
Z Anety Pariškovej je opäť vydatá pani. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Aneta Parišková (46) sa včera tretíkrát vydala! Svoje áno tentokrát povedala svojmu partnerovi Miroslavovi Polakovičovi (48) v jednom zo známych bratislavských hotelov. Na mieste svadby sa nevesta nachádzala už deň vopred, a tak ju nikto okrem pozvaných hostí nemohol vidieť. V priebehu noci sa však na sociálne siete dostalo množstvo fotiek a videí z veselice - pozrite, ako Aneta vyzerala a... Máme aj video prvého tanca!

Po dvoch nevydarených manželstvách Aneta Parišková na tento zväzok nezanevrela a v sobotu povedala áno partnerovi Miroslavovi. Obrad sa konal o 16. hodine popoludní v jednom zo známych bratislavských hotelov. A rozhodne nešlo o malú svadbu, práve naopak - pozvaných bolo približne 230 hostí. 


FOTO a VIDEO Megasvadba Anety Pariškovej: Moderátorka sa v sobotu tretíkrát vydala!


Medzi svadobčanmi nemohli chýbať rôzne známe tváre, ktoré sa na sociálnych sieťach podelili o zaujímavosti z večera. Na verejnosť sa tak dostala aj fotka nevesty. Aneta mala na sebe aj po tretíkrát krásne snehobiele šaty s krátkymi padavými rukávmi a vlasy jej zdobila živá slnečnica. 

Aneta Parišková aj po tretíkrát v úlohe nevesty stavila na snehobiele šaty.
Zobraziť galériu (9)
Aneta Parišková aj po tretíkrát v úlohe nevesty stavila na snehobiele šaty.  (Zdroj: Instagram)

Záberom zo svadby Anety Pariškovej sa na sociálnej sieti pochválila aj jej kolegyňa Erika Barkolová.
Zobraziť galériu (9)
Záberom zo svadby Anety Pariškovej sa na sociálnej sieti pochválila aj jej kolegyňa Erika Barkolová.  (Zdroj: Instagram)

Svetlo sveta uzrelo aj video s prvým tancom šťastných novomanželov. A na ten sa tvrdo pripravovali. Už pred dvomi mesiacmi plavovláska na sociálnej sieti informovala, že spolu so snúbencom chodí na hodiny tanca k Petrovi Modrovskému. „Svadobný tanec sme zverili do rúk profesionála. Peťo Modrovský nám na tréningoch dáva poriadne zabrať. Ale veríme, že výsledok bude stáť za to,“ napísala vtedy k fotke z tréningu.

A rozhodne sa bolo na čo pozerať. Dvojica si svoj prvý tanec strihla na známu pieseň z obľúbeného vianočného filmu Tri oriešky pre popolušku. A aj tá choreografia bola ako z rozprávky. Veď len pohľad na otočku, pri ktorej ženích držal nevestu v náručí... No proso nádhera. Veď uznajte sami!

Svadba Anety Pariškovej - Prvý tanec

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu