Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Veľký krok v živote víťaza Farmy: Zásnuby... TAKTO požiadal priateľku o ruku!

Víťaz reality šou Farma sa zasnúbil. Zobraziť galériu (5)
Víťaz reality šou Farma sa zasnúbil. (Zdroj: pixabay)

TRNAVA - Víťaz markizáckej Farmy našiel svoje šťastie. Najprv sa reality šou zúčastnil v druhej sérii, kde mu víťazstvo uniklo len o vlások, neskôr v roku 2016 dokázal, že má na to byť víťazom a zo siedmeho pokračovania si odniesol rozprávkovú výhru. Ako sa zdá, aj v osobnom živote sa mu darí a už čoskoro sa z Tomáša Mrvu (31) stane ženáč.

Farmár, ktorý sa ukázal hneď v dvoch sériách reality šou na Markíze, sa nezdá a je poriadny romantik. Len nedávno sa totiž rozhodol pre zásadný životný krok a svoju priateľku Nikoletu požiadal o ruku. Ak očakávate presladenú večeru a potom pokľaknutie v Paríži, sklameme vás. No i tak vypadla sympatickej slečne aj slzička šťastia.

Tomáš Mrva sa rozhodol pre dôležitý životný krok a svoju lásku požiadal o ruku.
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Mrva sa rozhodol pre dôležitý životný krok a svoju lásku požiadal o ruku.  (Zdroj: Facebook T.M.)

Tomáš Mrva sa rozhodol požiadať svoju lásku o ruku ešte v septembri. A vďaka priateľom má tento veľký krok aj zdokumentovaný. „Chcem ti len povedať, že ťa strašne ľubkujem,” začal exfarmár svoje vyznanie. Nikolete nezabudol povedať, aká je pre neho dôležitá a čo pre neho znamená. Napokon sa otočil, načiahol ku skrinke a zobral odtiaľ škatuľku, s ktorou pokľakol pred Niku. „Milujem ťa najviac na svete a sceš si ma zebrat?” nezaprel svoj trnavský dialekt, no potom sa opravil, aby bolo všetko, ako má byť. „Láska môjho života, vydáš sa za mňa?” opýtal sa svojej vyvolenej.

Na Nikolete bolo vidieť dojatie, prekvapenie i šťastie. Tomáš nenechal nič na náhodu a hoci nebola žiadosť pri slávnostnej večeri s hudbou a sviečkami, spôsob, ktorý zvolil, má svoj dôvod. „Vieš prečo? Lebo tu sme sa prvýkrát stretli. Nie je dôležité kde, ide o to, že tu máš kamošku, máš tu brata a som tu samozrejme ja,” objasnil svoje rozhodnutie. Potom, čo svojej snúbenici nasadil prstienok, si ju poriadne vystískal a vyobjímal so slovami: „Chcem s tebou prežiť celý život. A do roka a do dňa.”

Tomáš Mrva požiadal priateľku o ruku

Viac o téme: Tomáš Mrva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu