Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Papp 4 roky po rozchode: Rozvod a zásnuby v jeden rok... Aha, aký prsteň!

Slovenský spevák sa bude ženiť! Zobraziť galériu (5)
Slovenský spevák sa bude ženiť! (Zdroj: pixabay)

BRATISLAVA - Mnohí dostanú v období Vianoc nápad, že je ten správny čas pokľaknúť pred svojou polovičkou. A to je aj prípad speváka Roba Pappa (37), ktorý sa rozhodol, že chce z priateľky Veroniky urobiť svoju zákonitú manželku. Len minulý rok v lete ju na spoločenskej akcii predstavil svetu a dnes už sú zasnúbení!

Spevák Robo Papp už za sebou jedno manželstvo má. V roku 2006 si povedal áno s dcérou niekdajšieho porotcu prvej Superstar Laca Lučeniča, Evou. Ich láske napokon však odzvonilo, no ostala im krásna dcérka Isabellka, ktorú obaja nadovšetko milujú. Dvojica išla v roku 2015 od seba, no na rozvod nijako netlačili. Napokon k nemu prišlo tento rok. Ako totiž priznal v júni, oficiálne slobodný je už niekoľko mesiacov.

A tak sa potom rodák zo Šale rozhodol pre ďalší veľký krok a svoju o 10 rokov mladšiu priateľku Veroniku v čase Vianoc požiadal o ruku. Sympatická brunetka povedala svojej láske áno a záberom ruky s prsteňom pri Modrom kostolíku sa pochválil spevák na Instagrame. Papp tak stihol rozvod aj zásnuby v priebehu roka. Zdá sa, že čochvíľa bude z Roba opäť ženáč! Srdečne blahoželáme.

Veronika povedala Robovi áno. Pozrite, aký prsteň dostala.
Zobraziť galériu (5)
Veronika povedala Robovi áno. Pozrite, aký prsteň dostala.  (Zdroj: Instagram R.P.)

Viac o téme: Robo Papp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu