Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Historicky prvý pár z Farmy to dotiahne pred oltár: Zásnuby na poslednú chvíľu!

Sú spolu viac ako 4 roky. Zobraziť galériu (11)
Sú spolu viac ako 4 roky. (Zdroj: Facebook V.P.)

BALI – Ich láska vzplanula v markizáckej šou Farma. Neboli ani prví, ani poslední, čo k sebe prejavovali na statku vzájomné sympatie aj napriek tomu, že ona mala doma priateľa. Veronika Pavlíková (23) a Pavol „Paco“ Styk (25) sú dôkazom toho, že aj láska spred kamier môže vydržať. Dvojica má za sebou zásnuby, ktoré stihol víťaz Farmy na poslednú chvíľu!

Od poslednej klapky štvrtej série reality šou Farma prešli štyri roky. Keď súťažiaci vstúpili na statok, Paco bol slobodný ako vták a Veroniku doma čakal priateľ. Sympatie a láska k Paľovi však boli silnejšie, a tak sa rozhodla pre vzťah s farmárom. Mnohí si mysleli, že s ním zotrváva len kvôli jeho víťazstvu, no opak bol pravdou a ukázalo sa, že je medzi nimi úprimný cit.

Láska medzi nimi vzplanula na Farme 4.
Zobraziť galériu (11)
Láska medzi nimi vzplanula na Farme 4.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po skončení Farmy odišli obaja do zahraničia spoznať cudzinu, novú kultúru a v neposlednom rade aj zmeniť svoje životy. Veronika s Pacom sú historicky prvý farmársky pár, ktorému láska vydržala takto dlho a dotiahli to až k zásnubám. Napriek tomu, že zasnúbení boli aj Lula s Dávidom, ich láske dosť rýchlo odzvonilo.

Iných farmárskym párom to nevyšlo, Veronika s Pacom sú výnimkou.
Zobraziť galériu (11)
Iných farmárskym párom to nevyšlo, Veronika s Pacom sú výnimkou.  (Zdroj: Facebook V.P.)

Farmárskych vzťahov sa povytváralo viac. Pár tvorili ešte počas šou Adam Kováč s Nikolou Komorovou, neskôr s Luciou Frčkovou, špekulovalo sa o láske Mikiho Ferleťáka a Andrey Járovej. V najnovšej sérii, ktorá práve beží na obrazovkách, vzplanula láska medzi Michalom Gajdošechom a Líviou Chvostíkovou a blízki sú si aj Peter Harezník s Táňou Brunayovou, hoci vytrvalo tvrdia, že nemajú vzťah.

Zatiaľ boli farmárske lásky odsúdené na zánik, napriek tomu sa toho, že by práve vzťah opatrovateľky a supervízora v stavebnej firme nemal vydržať, nebáli. „Nikdy sme sa nepozastavovali nad inými a neriešili iné páry, ktoré vznikli na farme. A ak by sme sa obávali rozpadu, asi by sme do toho nikdy nešli,“ vyjadrila sa Veronika na margo ostatných „zaľúbencov“.

Veronika povedala áno v posledný deň dovolenky na Bali.
Zobraziť galériu (11)
Veronika povedala áno v posledný deň dovolenky na Bali.  (Zdroj: Facebook V.P.)

Láska Veroniky a Paca však drží už štyri a pol roka, pričom sa rozhodli posunúť ju na ďalšiu úroveň. Už majú dokonca aj termín svadby. Farmár pokľakol pred svoju polovičku ešte v januári a požiadal ju o ruku na dovolenke na poslednú chvíľu. „Zásnuby prebehli v posledný deň strávený na Bali. Termín svadby je september 2019, no deň neprezradím. Prípravy sú v plnom prúde, pravdupovediac, väčšina vecí je vybavených a zarezervovaných,“ prezradila Veronika pre portál topky.sk.

Viac o téme: FarmaVeronika PavlíkováPavol Paco Styk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu