Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prísne pravidlá na Farme: Unikol tajný zoznam... TOTO majú zakázané!

Unikol tajný zoznam... Zobraziť galériu (5)
Unikol tajný zoznam... (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jedenásta séria markizáckej Farmy sa blíži pomaly, ale isto k svojmu finále a na povrch sa dostávajú stále ďalšie a ďalšie informácie, ktoré bežný smrteľník nemá možnosť poznať. No je tu dnes už expriateľ farmárky Kiky (32), ktorý si servítku pred ústa nedáva a so svojimi sledovateľmi sa delí o zaujímavé informácie. Tentoraz odhalil prísne pravidlá, čo si súťažiaci smú so sebou vziať a naopak, čo majú zakázané.

Účasť Kristíny Lengyelovej vo Farme nie je úplne po chuti jej expriateľovi. Odkedy ju na obraze videl muckať sa s východniarom Radom Dulinom a potom videl, ako dostala list od svojho milenca, stal sa doslova studnicou tajných informácií, ktoré dávkuje postupne na sociálnu sieť.

Aj tentokrát prišiel so zaujímavými faktami týkajúcimi sa pravidiel na markizáckom statku. V pondelok zverejnil zoznam, ktorý dostali súťažiaci, aby vedeli, čo si smú a naopak čo majú zakázané zobrať si so sebou.

Je vyslovene zakázané vziať si vlastný šampón či mydlo. Dokonca mali zákaz aj na jasne označené značkové oblečenie. No Paľo dodáva, že Kristína mala mať výnimku. „Kika mala aj tak povolenie od Markízy si zobrať aj svoje šampóny a balzamy na vlasy, značkové veci ako čiapka, gumáky, o tých ani nehovorím,” píše farmárkin expriateľ.

Paul odhalil tajný zoznam, ktorý dostali farmári pred nástupom do reality šou. V auguste mu ho poslala Kristína.
Zobraziť galériu (5)
Paul odhalil tajný zoznam, ktorý dostali farmári pred nástupom do reality šou. V auguste mu ho poslala Kristína.  (Zdroj: Instagram P.H.)

Podľa priloženého mailu od Kristíny mali súťažiaci presne určené, koľko kusov akého oblečenia si smú zbaliť. Zimné veci si mali zabaliť separátne a túto jasne označenú tašku mali pri príchode do reality šou odovzdať produkcii. Zaujímavé je, že hoci si mali priniesť aj elegantnejšie oblečenie vhodné na duel, väčšina aj tak chodí v mikine a teniskách.

Okrem zoznamu vecí dennej potreby, ktoré si smú či nesmú farmári so sebou vziať, bola v maile aj špeciálna kategória. Každý súťažiaci si mohol vziať 1 osobnú vec, ktorá mu pripomína rodinu či jeho život tam vonku. A práve Kristína si vzala snáď najokázalejšiu vec - obrovského plyšového medveďa.

Dokonca si smeli vziať aj jednu vec, ktorej by sa vzdali. „Jeden osobný predmet, ktorého sa chce účastník zbaviť ako pojítko so starým životom, v prípade, ak chce po Farme viesť nový život,” stojí v informačnom maile, ktorý mal dostať každý súťažiaci. 

Paľo zverejnil zoznam, ktorý dostali farmári.
Zobraziť galériu (5)
Paľo zverejnil zoznam, ktorý dostali farmári.  (Zdroj: Instagram P.H.)

Viac o téme: Farma 11Kristi Dali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu