Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kika a Rado to vraj spolu ťahajú aj mimo Farmy: Má u nej bývať a... Vykopla ho snúbenica?!

Rado Dulin má vraj bývať u Kiky! Zobraziť galériu (6)
Rado Dulin má vraj bývať u Kiky! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hoci na obrazovkách televízie Markíza ešte stále beží Farma, súťažiaci by už podľa všetkého mali byť v pohodlí svojho domova. Teda všetci asi nie. Podľa informácií expartnera Kristi Dali (32) Paula sa totiž Východniar Rado Dulin (38) nasťahoval k svojej farmárskej spriaznenej duši!

Na statok prišli ako dvaja ľudia so záväzkami v reálnom svete. Najprv sa síce Rado Dulin vyjadroval na adresu Kiky nie veľmi lichotivo, no postupne si dvojica k sebe našla cestu. Dokonca natoľko, že medzi nimi padlo niekoľko bozkov či objatí a, ako ukázali nočné kamery, zaúradovala aj rúčka šmátralka.

Rado s Kikou majú podľa informácii jej ex tvoriť pár aj mimo statku.
Zobraziť galériu (6)
Rado s Kikou majú podľa informácii jej ex tvoriť pár aj mimo statku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

To všetko aj napriek tomu, že Kristínu doma čakal jej partner Paul a Rado mal svoje hniezdočko lásky so snúbenicou Ivanou. Ani to im zrejme nebránilo v tom, aby nechali vzájomné sympatie a city voči tomu druhému naplno vypuknúť. Malo to dôjsť dokonca až do toho štádia, že ich vzťahy spred Farmy sa skončili a títo dvaja spolu pokračujú aj v reálnom živote.

Podľa informácií, ktoré zverejnil expartner Kristíny Lengyelovej, má dokonca Rado Dulin bývať u Kiky v Senci. „Áno, ten skrachovaný úbožiak z Popradu býva u nej, ona si myslí, že vyhrá finále, aby si užívala jeho výhru, ale pochybujem o tom, že Markíza nechá takéhoto zlého, psychicky narušeného človeka vyhrať,” vyjadril sa Paľo na Instagrame.

Za pravdu mu dáva aj jedna z jeho followerov, istá Dominika, ktorá tvrdí, že Kika a Rado sú skutočne spolu. „Je s Radom, videla som ju v Senci,” tvrdí komentujúca. Či je za týmto krokom ich úprimná láska alebo skôr Radov rozchod s Ivanou, nevedno. No asi by sa nikto nečudoval, najmä po tom, čo videl celý národ na obrazovkách, keby práve jeho exsnúbenica zaúradovala a Rada vyhodila z domu. Veď s touto informáciou prišiel aj Paul. „Áno, snúbenica ho vykopla v ten deň, čo s ním išla Kika do Popradu na tú oslavu,” vyjadril sa na Facebooku. 

Paul sa na Instagrame vyjadril na adresu Rada, že je psychicky narušený.
Zobraziť galériu (6)
Paul sa na Instagrame vyjadril na adresu Rada, že je psychicky narušený.  (Zdroj: Instagram P.H.)

Viac o téme: Kristi DaliRado Dulin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu