Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Herečka zo Som mama vytrčila zadok v tangách: Ej, to je ale postavička!

Herečka zo seriálu Som mama otrčila zadok v tangách. Zobraziť galériu (6)
Herečka zo seriálu Som mama otrčila zadok v tangách. (Zdroj: Instagram B.K.)

BRATISLAVA - Po nekončiacich daždivých dňoch a chladnom počasí prišlo aj na Slovensko konečne leto. A vysoké teploty sa pomaličky začínajú odzrkadľovať aj na obsahu na sociálnych sieťach. Známe tváre sa totiž vo svojich príspevkoch čoraz viac odhaľujú. Výnimkou nie je ani herečka zo seriálu Som mama Bronislava Kováčiková (24). Nahodila sexi plavky a... Pozrite aký chutný zadoček otrčila na fotke!

Teploty na Slovensku konečne začínajú pripomínať prichádzajúce leto, a tak mnohé známe tváre začali zaplavovať sociálne siete fotkami v plavkách. Jednou z nich je aj mladá herečka Bronislava Kováčiková, ktorá fanúšikom seriálu Som mama môže byť známa ako dcéra  Michaely Čobejovej a Adyho Hajdu. 

Sympatická ryšavka odhodila zábrany aj oblečenie a na svojom profile zverejnila niekoľko záberov len v sexi čiernych plavkách. Za zmienku určite stojí hriešne hlboký výstrih siahajúci až po pupok... No aj odzadu sa rozhodne bolo na čo pozerať. Sériu zvodných fotiek v úspornom čiernom kúsku totiž zavŕšil záber na jej šťavnatý zadok v tangách. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summeriscoming#

Príspevok, ktorý zdieľa B R O N A K O V A C I K O V A (@brona_kovacikova),

Viac o téme: Bronislava Kováčiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu