Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Máziková v úsporných bikinách: Aha, TOTO telíčko dnes oslavuje 70-ku!

Eva Máziková dnes oslavuje 70. narodeniny. Zobraziť galériu (6)
Eva Máziková dnes oslavuje 70. narodeniny.

BRATISLAVA - Hurikán Eva Máziková už roky ohuruje Slovákov svojou nevyčerpateľnou energiou. Málokto by preto tipoval, že temperamentná blondínka dnes oslavuje svoje 70. narodeniny. My sme sa pri tejto príležitosti pohrabali v našom archíve a objavili sme fotku mladej Evy len v úsporných bikinách. Pozrite, aká to bola kosť!

Eva Máziková svoje 70. narodeniny oslavuje za veľkou mlákou. Svojich fanúšikov o tom informovala na sociálnej sieti Instagram. Aktuálne sa nachádza v Miami, no má namierené do Karibiku, kde si užije horúce slnko a krásne pláže. 

No a práve z podobného letného slnenia pri vode pochádza aj fotka, ktorú sa nám podarilo vyhrabať v našom archíve. Mladá Eva je na nej len v úsporných bikinách a pýši sa postavou typu krv a mlieko. Už vtedy to bola poriadna kočka, ktorou zostala dodnes. Veď uznajte sami!

Máziková v úsporných bikinách:
Zobraziť galériu (6)

29. októbra 1949 sa v Bratislave narodila speváčka Eva Máziková. Už počas štúdia na gymnáziu vyhrala niekoľko amatérskych speváckych súťaží, v roku 1966 to bolo prvé miesto v televíznej súťaži Zlatá kamera aj v súťaži Hľadáme spevácke talenty.

Od roku 1967 spievala s orchestrom Vlada Hronca. Od roku 1970 bola členkou orchestra Braňa Hronca, s ktorým nahrala LP platňu Braňo Hronec uvádza. V roku 1971 získala striebornú Bratislavskú lýru za pieseň Orfeus a Euridika, rok na to zlatú lýru sa skladbu Krédo.

V roku 1972 hrala vo filme Pacho, hybský zbojník. V roku 1976 sa vydala a žije v Nemecku. Jej najnovší album Iná žena bol vydaný v roku 2004. V roku 2007 vyšla hitová kompilácia 20 Naj. Účinkovala v tanečnej šou Let's Dance.

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu