Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadná smrť v šou Tvoja tvár znie povedome: Člena (†29) štábu našli mŕtveho!

Českú šou Tvoje tvář má známy hlas poznamenala obrovská tragédia.
Českú šou Tvoje tvář má známy hlas poznamenala obrovská tragédia. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Šou Tvoja tvár znie povedome patrí na Slovensku k tým najsledovanejším. U našich západných susedov sa v tomto období vyrába tiež, pod názvom Tvoje tvář má známy hlas. Šiestu sériu českého projektu však poznamenala obrovská tragédia. Len 29-ročného člena štábu našli v pondelok mŕtveho v jeho byte!

Štáb českej šou Tvoje tvář má známý hlas šokovala v týchto dňoch správa, že zomrel ich len 29-ročný kolega. Jan Kratochvíl bol hviezdou travesty šou a vlásenkár - v šou televízie Nova pripravoval parochne. V pondelok však mladíka našli mŕtveho v jeho byte.

Informáciu priniesol český portál eXtra.cz, ktorému to potvrdili zdravotníci. „Pražskí záchranári v pondelok po dvadsiatejdruhej hodine zasahovali na Slezskej ulici u mŕtveho, asi tridsaťročného muža,“ uviedla hovorkyňa pražskej záchrannej služby Jana Poštová. 

„Môžem vám potvrdiť, že sme včera mali výjazd na Slezskú ulicu, kde došlo k úmrtiu muža. Nebolo zistené cudzie zavinenie. Ďalšie informácie v túto chvíľu nebudeme poskytovať,“ povedala hovorkyňa policajtov Violeta Siřišťová. Podľa polície a záchranárov zomrel muž bez cudzieho pričinenia.

„Bývam tu už veľa rokov a v noci tu bolo rušno. Okolo desiatej večer u mňa zvonili kamaráti toho chlapca, či by som ich pustila do domu, pretože majú o neho strach,“ prezradila novinárom susedka z domu. Tá sa tiež dopočula, že mladík zrejme spáchal samovraždu. „Prišli hasiči s plošinou, rozbili okno na treťom poschodí, kde býval a zrejme ho našli už bez známok života. Niečo som započula o samovražde, ale to neviem určite. O druhej ráno ho už odvážala pohrebná služba,“ prezradila susedka.

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu