Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kolaps hviezdy Tvojej tváre chvíľu pred natáčaním: COVID-19… Musela zasahovať záchranka!

Účinkujúca českej verzie projektu Tvoja tvár znie povedome skolabovala. Potvrdili jej COVID-19. Zobraziť galériu (7)
Účinkujúca českej verzie projektu Tvoja tvár znie povedome skolabovala. Potvrdili jej COVID-19. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - U našich západných susedov aktuálne vyrábajú ďalšiu sériu obľúbenej šou Tvoje tvář má známý hlas. Ide o českú verziu nášho projektu Tvoja tvár znie povedome. Krátko pred natáčaním novej epizódy museli v týchto dňoch riešiť veľmi nepríjemnú situáciu. Jedna z účinkujúcich, Erika Stárková (36), totiž skolabovala. Potvrdili jej COVID-19!

Nečakaná situácia nastala krátko pred natáčaním siedmej epizódy. Česká speváčka a herečka Erika Stárková totiž nečakane skolabovala. Okamžite jej tak musela byť privolaná sanitka. Ako sa neskôr ukázalo, za jej náhlymi zdravotnými problémami bol COVID-19, ktorý jej v nemocnici potvrdili.

„Vo chvíli, keď Erika Stárková skolabovala a odvážala ju záchranná služba, sme nevedeli, že ide o COVID-19. Erika našťastie v ten deň ešte netrénovala, všetko sa stalo tesne pred začiatkom natáčania,“ vyjadrila sa kreatívna producentka projektu Simona Matásková. Tvorcovia tak stáli pred nečakanou situáciou, ktorú museli okamžite riešiť. 

Erika Stárková (vľavo) pred natáčaním náhle skolabovala.
Zobraziť galériu (7)
Erika Stárková (vľavo) pred natáčaním náhle skolabovala.  (Zdroj: Tv Nova)

„Prijali sme ďalšie opatrenia, tí, ktorí prišli s Erikou do bezprostredného kontaktu, boli okamžite poslaní do karantény a za necelú hodinu sme vymysleli náhradný plán tak, aby natáčanie epizódy nebolo ohrozené. Pohotovosť a ochota štábu a všetkých účinkujúcich bola neuveriteľná,“ pokračovala Matásková.

Číslo, ktoré v epizóde mala stvárniť Stárková, nakoniec predviedli porotcovia Ondřej Sokol, Eva Burešová a Aleš Háma. „Bola to pre nás všetkých emočne silná situácia – na jednej strane silná obava o Eriku, na druhej snaha o úspešné dotočenie epizódy tak, aby diváci neboli ukrátení,“ dodala kreatívna producentka s tým, že v tejto chvíli majú už karanténu za sebou a čo je dobrá správa, všetci sú negatívni.

V epizóde museli Eriku Stárkovú zaskočiť porotcovia Eva Burešková, Aleš Háma a Ondřej Sokol.
Zobraziť galériu (7)
V epizóde museli Eriku Stárkovú zaskočiť porotcovia Eva Burešková, Aleš Háma a Ondřej Sokol.  (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu