Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rolins na autogramiáde OPÄŤ BEZ podprsenky: Dara, ups, vyletel vtáčik!

Dare Rolins počas autogramiády vykukol prsník. Zobraziť galériu (6)
Dare Rolins počas autogramiády vykukol prsník. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Hoci uplynula len polovica septembra a do konca roka zostáva ešte kopa času, Dara Rolins (46) fanúšikom už predstavila svoj nový diár pre rok 2020. Prvý krst spojený s autogramiádou sa konal v Prahe. No a najvernejším z obdivovateľov neplánovane dokonca dovolila nahliadnuť aj do svojho dekoltu. Ups, vyletel vtáčik!

Dara Rolins už štvrtý rok po sebe vydáva diár. Tri mesiace pred novým rokom ho predstavila svojim fanúšikom v Bratislave. No ešte predtým sa so svojou novinkou podelila s obdivovateľmi z Prahy. Tým pozornejším z nich sa naskytol v skutku zaujímavý pohľad. 

Najmä páni mali o "vzrúšo" postarané. Plavovláska je totiž známa tým, že podprsenku nenosí takmer nikdy. A výnimkou nebola ani nedávna autogramiáda spojená s krstom. Speváčka mala na sebe saténové šaty s hlbokým výstrihom... A práve ten sa postaral o sexi moment. 

Jemná látka sa totiž z naprataného dekoltu nezbedne posunula a pozornému oku neušiel úplne nahý Darin prsník. Treba však povedať, že práve Rolins nepatrí k tým ženám, ktoré by sa mali za čo hanbiť. Vlastní totiž dokonalé krivky a aj spomínané prednosti má naozaj hodné obdivu. Veď uznajte sami!

Dara Rolins nechala počas autogramiády svojich fanúšikov nahliadnuť do svojho dekoltu.
Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins nechala počas autogramiády svojich fanúšikov nahliadnuť do svojho dekoltu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu