Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tá je ale rozkošná! Markizácka kráska konečne ukázala dcérku... Skrývala ju takmer rok!

Markizácka kráska konečne ukázala dcérku! Zobraziť galériu (4)
Markizácka kráska konečne ukázala dcérku! (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Začiatkom októbra uplynulého roku prežívala krásna Gabika Marcinková, hviezda markizáckeho seriálu Milenky, jeden z najkrajších dní vo svojom živote. Svojmu partnerovi Martinovi Mihalčínovi, lídrovi kapely Heľenine oči, priviedla na svet vytúženú dcérku. A teraz ju konečne ukázala!

Aj napriek tomu, že Gabika sa pravidelne objavovala na rôznych spoločenských akciách a aktívna je aj na sociálnych sieťach, svoj maličký poklad ešte nikde neukázala. Výnimkou bolo len pár záberov, ktoré občas zverejnil pyšný otecko. Marcinková si s 10-mesačnou Emkou radšej užívala spoločné chvíle v súkromí a na rozdiel od mnohých celebritných mamičiek nepridávala jednu fotku za druhou. Zlom prišiel až na nedávnej športovej udalosti.

Gabika prišla do cieľa podporiť bežcov podujatia od Tatier k Dunaju, keďže je jeho ambasádorkou, no a čo bolo naozajstným prekvapením, prvýkrát  so sebou na verejnosť priviedla aj malú Emu. Dievčatko bolo najprv v kočíku, neskôr si ho sympatická mamina vzala do náručia a rozdávala úsmevy na všetky strany.

Rozkošnou dcérkou sa pred niekoľkými týždňami pochválil aj hrdý otecko Martin Mihalčín.
Zobraziť galériu (4)
Rozkošnou dcérkou sa pred niekoľkými týždňami pochválil aj hrdý otecko Martin Mihalčín.  (Zdroj: FOTO: Instagram M.M.)

Herečke k cti slúži aj to, že neprišla vyobliekaná a nalíčená ako na prehliadkové mólo a ukázala, že v súkromí je aj ona úplne bežnou ženou, ktorej prioritou je láskavá starostlivosť o jej dieťa. A hoci líčidlá nechala doma na poličke, vlasy stiahla do drdola a oblečené mala bežné športové tielko, na kráse jej to nijako neubralo. Práve naopak. S rozkošnou dcérkou vyzerali úžasne a je jasné, že baby sú skrátka dokonalá dvojka.

Viac o téme: Gabika Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu