Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna SVADBA v Česku: Známy herec povedal áno kolegyni... Žúrovalo až 300 hostí!

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer si povedali svoje áno. Zobraziť galériu (5)
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer si povedali svoje áno. (Zdroj: Instagram divadlovrytirske )

KOSTELEC - Predsa sú svoji! Česká dvojica Adéla Gondíková (45) a Jiří Langmajer (53), ktorí tvoria pár už dlhé roky, si v sobotu povedali svoje áno. Stalo sa tak v Kosteleckom penzióne U Křížků, kam si ženích s nevestou pozvali úctyhodné množstvo hostí.

Informáciu priniesol český portál Blesk. Dvojica sa pritom snažila svadbu za každú cenu utajiť a zahmlievali naozaj do poslednej chvíle. Dokonca to vyzeralo, že svadobné oznámenie nie je nič viac ako vtip a dobrý reklamný ťah. „Jedinečný koncert J.A.R. s podtitulem Kouba se žení! Čeká vás skvělá show, spousta dobrého jídla, pití a zábavy. Společně konečně oženíme Koubu! Tak hurá na to,“ písalo sa v pozvánke na veľkolepú udalosť.

Hviezdna SVADBA v Česku:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram s.c.a. )

Od sobotňajšieho rána však do areálu penziónu prichádzalo množstvo hostí, medzi nimi rodina ženícha i nevesty, no nechýbali ani tváre z českého šoubiznisu ako Dan Bárta, Mahulena Bočanová, Martin Dejdar či Richard Genzer. Podľa odhadov prišlo novomanželom zablahoželať až okolo tristo hostí.

Svadobný obrad sa konal tesne pred štvrtou hodinou popoludní a po ňom nasledovalo fotenie novomanželov a ostatné tradičné náležitosti. Krátko nato už ženích vyzliekol elegantný oblek a natiahol na seba tielko a šortky, v ktorých potom pokračoval v zábave.

Hviezdna SVADBA v Česku:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram divadlovrytirske )

Po samotnej svadbe sa o zábavu postaral koncert skupiny J.A.R. 

Viac o téme: Jiří LangmajerAdéla Gondíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu