Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čerstvá mamička Katka Štumpfová: Pred mesiacom rodila a teraz... Fíha, to je ale postavička!

Z Katky Jakeš Stumpfovej je krásna mamička. Zobraziť galériu (6)
Z Katky Jakeš Stumpfovej je krásna mamička. (Zdroj: Instagram K.J.)

BRATISLAVA - Katarína Jakeš Štumpfová sa pred mesiacom stala hrdou maminou prvorodenej dcérky Izabelky. Odvtedy sa jej život motá práve okolo malej princeznej. Zanedbanú a strhanú mamičku však nečakajte. Tanečnica vyzerá len pár týždňov po pôrode doslova fantasticky.

Blondínka sa do povedomia verejnosti dostala hlavne vďaka tanečnej šou Lets Dance, kde pri tanci sprevádzala napríklad Jozefa Vajdu či Juraja Mokrého, s ktorým sa im dokonca podarilo súťaž dotiahnuť až do víťazného konca. Krehká kráska neskôr vymenila dráhu profesionálnej tanečnice za podnikanie a v roku 2016 sa vydala za svojho partnera, podnikateľa Borisa Jakeša. Teraz sa obaja tešia z dcérky, ktorú exmarkizáčka priviedla na svet tesne po Veľkej Noci.

Čerstvá mamička Katka Štumpfová:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram K.J.)

I keď tanec zavesila na klinec, tvrdo vydreté krivky jej zostali. Pravdepodobne to je príčina, prečo sa popôrodné kilá z Katky doslova strácajú. Dôkazom je aj fotka, ktorú uplynulý víkend zverejnila na sociálnej sieti. Záber v priliehavých džínsoch a tričku mal za účel podporiť hlavne dobrú vec, no Katka pritom ukázala aj svoju aktuálnu figúru. A veru, asi málokto by veril, že blondínka rodila iba pred mesiacom. Napriek tomu, že je stále v období šestonedelia, jej postava sa závratnou rýchlosťou vracia do normálu a  blondínka vyzerá vynikajúco.

Čerstvá mamička Katka Štumpfová:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram K.J.)

Bývalá tanečnica síce momentálne nemá toľko času, ako to bolo kedysi, no pohybu zostala verná a s malou Izabelkou trávia čas hlavne prechádzkami v prírode. Aj to šťastnej mamičke zrejme dopomohlo k tomu, že má aj krátko po pôrode postavičku ako lusk.

Viac o téme: Katarína Jakeš Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu