Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšie meno POTVRDENÉ: Do Let's Dance mieri tento známy športovec!

Ďalšie meno odhalené! Zobraziť galériu (4)
Ďalšie meno odhalené! (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Ďalší ročník tanečnej šou Let's Dance sa pomaly blíži. Televízia Markíza postupne odkrýva mená 9. série. Na parket mieri aj známy športovec!

Už na jar uvidíme 11 prominentov ako sa zvŕtajú na parkete! Televízia Markíza pomaly odhaľuje celebritných tanečníkov. Ako prvú predstavila slovenskú herečku Petru Dubayovú, ktorú môžete registrovať zo seriálu Dunaj, k vašim službam.

Hovorí sa aj o tom, že ďalším hercom v 9. sérii by mal byť Milo Kráľ, ale v Záhorskej Bystrici túto informáciu ešte nepotvrdili. Ďalším oficiálnym účastníkom tohto ročníka bude aj známy futbalista Ján Ďurica. Kopačky vymení za tanečné topánky!

Ján Ďurica s dcérkou
Zobraziť galériu (4)
Ján Ďurica s dcérkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Teší ma, že budem súčasťou tejto výnimočnej šou. Je to pre mňa nová výzva. Verím, že sa nielen naučím tancovať, ale že sa pri tom aj zabavím. Idem radšej už trénovať, aby sa mi počas tanca nezamotali nohy do vianočky. Vidíme sa na tanečnom parkete," prezradil Ďurica pre web markiza.sk.

„Sme radi, že môžeme potvrdiť meno ďalšieho účinkujúceho v populárnej tanečnej šou Let's Dance, a to slovenského futbalového reprezentanta Jána Ďuricu. Úspešného hráča čaká unikátna príležitosť predstaviť sa v úplne inej pozícii ako sme ho doteraz poznali. Veríme, že na parkete najúspešnejšej tanečnej šou mu to pôjde rovnako dobre a ľahko, ako na futbalovom ihrisku," odkazuje divákom televízia Markíza.

Viac o téme: Let's DanceJán Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu