Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenské herecké dvojičky znova naraz tehotné: Malachovský bude opäť otcom!

Petra a Sväťo Malachovskí čakajú druhé dieťa. Zobraziť galériu (6)
Petra a Sväťo Malachovskí čakajú druhé dieťa. (Zdroj: Instagram Š.M.)

BRATISLAVA - Herec Sväťo Malachovský (46) a jeho manželka Petra (32) majú dôvod na radosť. Ich prvému spoločnému synovi Timovi už čoskoro pribudne súrodenec. Dvojica si bábätko opäť naplánovala vskutku kuriózne. Tehotná je totiž aj Petrina dvojička, herečka a speváčka Lucia Bugalová.

Manželka obľúbeného herca Petra Malachovská čaká bábätko. Podľa vlastných slov je v piatom mesiaci tehotenstva, no dvojica zatiaľ nevie, či sa ich rodina rozrastie o chlapca alebo dievčatko. Sympatická herečka by si však tentokrát priala dievčatko a nie je sama. „Všetci moji chalani by chceli babu, tak dúfam, že to bude baba. Aj ja potrebujem parťáčku, ktorá bude na mojej strane, lebo potom som jediná žena v domácnosti, ktorá kričí na všetkých mojich chlapov," prezradila pre Nový čas blondínka.

Slovenské herecké dvojičky znova
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram P.M.)

Na ďalšieho potomka sa teší aj Sväťo. Ten má okrem Tima ešte staršieho syna Tea, ktorého má z prvého manželstva s Ľubicou Čekovskou. Pre herca to teda bude už tretie dieťa.

Ako dvojica prezradila, bábätko plánovali. A opäť sa im podaril vskutku husársky kúsok! Tehotná je totiž aj Petrina dvojička Lucia Bugalová. Tá by mala porodiť začiatkom leta. Pôrod sestier teda bude len s krátkym odstupom. To isté sa dvojičkám podarilo už pred takmer dvoma rokmi. Vtedy otehotneli taktiež v približne rovnakom čase a porodili len pár dní po sebe.

Slovenské herecké dvojičky znova
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram P.M.)

Či sa sestry na tom medzi sebou dohodli, nevieme. V každom prípade želáme všetko dobré.

Viac o téme: Sväťo MalachovskýLucia BugalováPetra Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu