Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bude svadba? Koptík opäť požiadal Gregorovú o ruku... TOTO je jej odpoveď!

Koptík opäť požiadal Gregorovú o ruku! Zobraziť galériu (4)
Koptík opäť požiadal Gregorovú o ruku! (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Nekonečný príbeh! Vzťah medzi Hanou Gregorovou (66) a jej partnerom Ondřejom Koptíkom (34) budú zrejme už navždy sprevádzať viac či menej šokujúce zvraty. Len nedávno sme čitateľom priniesli správy o tom, že medzi zaľúbencami to má byť opäť ružové, no dnes to tak rozhodne nevyzerá. Mladý taxikár sa totiž rozhodol opäť požiadať svoju polovičku o ruku... a tá ho takto rázne zrušila!

Žiadna svadba nehrozí! Hoci Hana Ondřejovi zjavne všetky jeho excesy odpustila, pred oltár sa postaviť neplánuje. A tak Koptíkovi na jeho žiadosť o ruku odpovedala nekompromisným „nie“. „Hanka mu dala jasne najavo, že čokoľvek spojené s manželstvom nechce absolvovať,“ vyjadril sa dobre informovaný zdroj pre portál Extra.cz.

Ondřejova žiadosť o ruku vraj nedopadla práve úspešne. Hana mala zásnuby odmietnuť.
Zobraziť galériu (4)
Ondřejova žiadosť o ruku vraj nedopadla práve úspešne. Hana mala zásnuby odmietnuť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ondřej odmietnutie zjavne nenesie práve najlepšie a svoje poníženie sa rozhodol lieči za hranicami Česka. „Je aj s deťmi v Kaprune. Ale inak im to celkom klape. Len sa musí zmieriť s tým, že si ho Hanka proste nikdy nevezme,“ vyjadril sa k zásnubnému fiasku spomínaný zdroj.

A Koptík? Ten sa vyjadriť odmietol s tým, že je momentálne na dovolenke. Nuž, uvidíme, či tento neúspešný pokus ešte v budúcnosti zopakuje alebo bude rád, že ho herečka po všetkom, čo jej vykonal, vôbec zobrala na milosť.

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu