Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gregorová má problémy, ledva chodí: Mladý milenec ukázal svoju tvár

Koptík sa ukazuje ako dokonalý a milujúci partner. Zobraziť galériu (7)
Koptík sa ukazuje ako dokonalý a milujúci partner. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA – V auguste oslavovala Hana Gregorová (66) narodeniny, na ktorých chýbala jej rodina práve kvôli mladému milencovi. Hoci kedysi na ňu vyťahoval škandalózne informácie, momentálne sa ukazuje ako skvelý a milujúci partner, herečke vždy naporúdzi. Takto jej pomáha!

Vdova po obľúbenom českom hercovi Radkovi Brzobohatom trpí zdravotnými problémami. Trápia ju ťažkosti s chôdzou. Nielenže má na pravej nohe pätnú ostrohu (výrastok na päte, pozn. redakcie), ale na ľavej strane ju neposlúcha bedro. Z tohto dôvodu sa musel Koptík premeniť doslova na pomocníčku v domácnosti a svoju staršiu partnerku dokonca prenášať po byte.

Gregorová má problémy s chôdzou.
Zobraziť galériu (7)
Gregorová má problémy s chôdzou.  (Zdroj: TV JOJ)

Svoje problémy zverila herečka do rúk odborníkov a absolvovala niekoľko vyšetrení, medzi ktorými mala byť aj magnetická rezonancia. „Mala veľké trápenie najmä cez prázdniny. Bola prakticky stále u doktora a Ondřej jej pri chôdzi dosť pomáhal,“ prezradil zdroj z okolia milencov pre extra.cz. Koptíkovu pomoc potrebuje ako soľ. Keď sa objavili problémy s pätou, nadmerne zaťažovala ľavú stranu a tá sa prihlásila o slovo. Známa Slovenka preto teraz len s ťažkosťami zvláda chôdzu.

Herečke doma počas obdobia zdravotných problémov pomáha jej milenec.
Zobraziť galériu (7)
Herečke doma počas obdobia zdravotných problémov pomáha jej milenec.  (Zdroj: Facebook OK)

Podľa zdroja blízkeho čiernovláske a jej mladému partnerovi je Ondřej doslova výhra. „Hanka hovorila, že Ondřej je zlatíčko a veľa jej pomáha. Bez neho by bežné veci v domácnosti zvládala len veľmi ťažko. Našla si dobrého chlapa, ktorý ju skutočne miluje,“ opísal človek z okolia ich situáciu. Koptík sa tak skutočne javí ako partner so všetkým, čo k tomu patrí, a to aj napriek tomu, že po ich rozchode minulý rok vytiahol na partnerku skutočne šokujúce informácie.

Aj napriek búrlivému rozchodu a vojne, ktorá medzi nimi bola, opäť tvoria harmonický a zamilovaný pár.
Zobraziť galériu (7)
Aj napriek búrlivému rozchodu a vojne, ktorá medzi nimi bola, opäť tvoria harmonický a zamilovaný pár.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu