Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tá má ale odvahu: Slovenská speváčka (53) prišla do spoločnosti bez nohavičiek!

Marcela Molnárová Zobraziť galériu (6)
Marcela Molnárová

BRATISLAVA - Slovenskej speváčke Marcele Molnárovej (53) rozhodne odvaha nechýba. Napriek tomu, že má už po päťdesiatke, na krst knihy módnej návrhárky Rebeccy Justh zvolila odvážny latexový model, ktorým odhalila aj svoju guráž vyjsť do spoločnosti na ostro. Pri strihu šiat, ktorý si plavovláska vybrala, bolo ihneď jasné, že nohavičky nechala doma.

Vo štvrtok 21. februára krstila módna návrhárka Rebecca Justh svoju ďalšiu knihu „Mám 62, no a?". Medzi pozvanými nechýbali Fedor Flašík, moderátor Peter Justin Topoľský, moderátorka Karin Majtánová, či už spomínaná speváčka Marcela Molnárová.

Marcela Molnárová má už po päťdesiatke.
Zobraziť galériu (6)
Marcela Molnárová má už po päťdesiatke.  (Zdroj: Facebook M.M.)

Tá sa stala nielen jedným z krstných rodičov ďalšieho tlačeného dieťaťa návrhárky, ale tiež na akcii aj vystúpila a zaspievala pár piesní. Nedalo sa nevšimnúť, že Marcela zvolila veľmi odvážny outfit. Na to, že má po päťdesiatke, siahla po latexe. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, no pri tomto modeli šiat to chcelo aj dávku guráže.

Rozparok na boku totiž napovedal, že speváčka prišla bez nohavičiek. Bok šiat bol totiž priesvitný a keby mala bielizeň oblečenú, bolo by ich rozhodne vidieť. A tak sa Marcela zrejme vyvetrala na ostro. Otázne je aj to, či nenechala doma aj podprsenku.

Nohavičky pod týmito šatami rozhodne absentovali.
Zobraziť galériu (6)
Nohavičky pod týmito šatami rozhodne absentovali.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Marcela Molnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu