Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Moderátorka markizáckeho Hlasu je poriadna ŠUPA: Jej sexi telo dostane aj vás!

Tereza Kerndlová Zobraziť galériu (9)
Tereza Kerndlová (Zdroj: Instagram T.K.)

PRAHA - Kouči aj moderátorky očakávanej speváckej súťaže Hlas Česko Slovenska sú už známi. K mikrofónu sa postavia za slovenskú stranu speváčka Mária Čírová (30) a za Čechov sympatická brunetka Tereza Kerndlová (32). A že sa bude na čo pozerať, o tom niet pochýb. Práve česká kráska je totiž poriadna kosť, ktorá dráždi svojimi zábermi na sociálnej sieti!

Už čoskoro odštartuje na obrazovkách televízií Markíza a Nova ďalšia séria speváckej súťaže Hlas Česko Slovenska. Do kresiel koučov zasadnú zvučné mená ako Jana Kirschner, Kali, Pepa Vojek a Vojta Dyk. Núdza nie je o známe tváre ani v úlohách moderátoriek. Tých sa za obe strany chopia talentované speváčky.

Českou moderátorkou bude Tereza Kerndlová.
Zobraziť galériu (9)
Českou moderátorkou bude Tereza Kerndlová.  (Zdroj: Instagram)

Kým Slovensko bude reprezentovať nežná blondínka Mária Čírová, za Čechov nastúpi sexi brunetka Tereza Kerndlová. Práve ona svojimi zábermi na sociálnej sieti Instagram dráždi verejnosť. Rozhodne sa nemá za čo hanbiť a bol by doslova hriech sa takýmto telom nepochváliť.

Okrem toho, že má Tereza krásny hlas, ten hore jej nadelil aj na kráse a postave. Niet divu, že sa mnohokrát postaví aj pred objektív ako modelka a mnohými zábermi teší najmä chlapské osadenstvo svojej fanúšikovskej základne. Kerndlová je jednoducho šupa! Presvedčte sa sami.

Svojimi zábermi Tereza dráždi fanúšikov.
Zobraziť galériu (9)
Svojimi zábermi Tereza dráždi fanúšikov.  (Zdroj: Instagram T.K.)

Viac o téme: Hlas Česko SlovenskaTereza Kerndlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu