Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Mamba s partnerom krátko po pôrode šokujú: Striedavá starostlivosť o malého Manola!

Dáša Mamba Šarközyová a Tony Porucha Zobraziť galériu (8)
Dáša Mamba Šarközyová a Tony Porucha (Zdroj: Nina Skalikova Photography)

BRATISLAVA - Speváčka Dáša Šarközyová (28), známa skôr ako Mamba Dasha, a jej partner, tanečník Tony Porucha (28), si užívajú rodičovstvo plnými dúškami. Aj keď starostlivosť o malé bábätko dá väčšine žien poriadne zabrať, speváčka srší energiou a známky únavy by ste na nej hľadali márne. Na otázku, ako to robí, prišla šokujúca odpoveď: striedavá starostlivosť!

Speváčka a tanečník sú rodičmi iba necelé tri mesiace, no výletom do spoločnosti sa nevyhýbajú. Na otvorenie novej kaviarne v Bratislave zavítali aj s malým Manolom. Ak by ste však čakali nevrlú mamičku s kruhmi pod očami, mýlite sa. Mamba má totiž energie aj na rozdávanie. Keďže kávu v tomto období piť nemôže, zariadila si to inak.

Čerství rodičia Mamba Dasha a Tony Porucha plánujú svadbu. Kedy to vypukne?
O relax sa jej stará práve partner Tony. Ten jej so starostlivosťou pomáha, a nie zrovna málo. "Obidvaja ovládame toto umenie starostlivosti, takže je to také fajn, že sa môžeme postriedať pri tom. Mne to príde aj normálne, starať sa oňho päťdesiat na päťdesiat a striedať si to," prezradil Tony detaily ich režimu. Mamba si výpomoc nevie vynachváliť a uvedomuje si, že v tomto smere má doma skôr výnimku. "Prvý krok je spraviť si dieťa s tým správnym chlapom," radí budúcim mamičkám.

Dvojica popri rodičovských povinnostiach nezanevrela ani na ich nákazlivý humor a pojašenosť, ktorými sú známi a ľudí stále bavia prostredníctvom svojich profilov na sociálnych sieťach. Žartom sa snažia riešiť väčšinu situácií a dobrú náladu postupne prenášajú aj na ich potomka. A ten, zdá sa, bude po rodičoch. "Teraz sa mu začína tak nejako vyvíjať tá osobnosť a naozaj začína vyzerať, že bude jemne pojašený, takže sa tešíme z toho, že budeme mať ďalšieho parťáka, ktorý nám bude rozumieť," smeje sa mamička a dodáva, že rodičovstvo pre nich neznamená prepadnúť nudnému životu a seknúť s tým, čo ich baví.

Speváčka Mamba s partnerom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Reč pri tom padla aj na duet Shallow, ktorý Mamba a Tony pred pár dňami prespievali a na internete žne veľký úspech. Či táto vtipná dvojka plánuje spievať aj naďalej a na kedy ohlásili svadbu, to sa dozviete z videorozhovoru vyššie v článku.

Viac o téme: Dáša Mamba ŠarközyováTony Porucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu