Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandál v priamom prenose: Nvotová si neustriehla jazyk a... Prehliadka plastík na Plese v opere!

Dorota Nvotová to povedala na plné ústa. Zobraziť galériu (5)
Dorota Nvotová to povedala na plné ústa.

BRATISLAVA - Dorota Nvotová (36) bola hosťom v markizáckom Teleráne. Reč bola o cestovaní, práci, no taktiež o jej šokujúcej účasti na najprestížnejšej spoločenskej akcii - Plese v opere. Moderátori Kveta Horváthová (42) a Roman Juraško (39) však asi oľutovali, že tému plesu otvorili. Ako je o Dorote známe, prostoreká rebelka si servítku pred ústa nedala a v priamom prenose sa postarala o trapas, ktorý sa niektorým páčiť určite nebude.

Dorota Nvotová poriadne prekvapila, keď sa uplynulý víkend objavila na Plese v opere po boku svojej mamy, Anny Šiškovej. Herečka a speváčka sa pritom netají tým, že podobné akcie nie sú jej šálka kávy a preto ich nevyhľadáva. „Prihodilo sa mi to," so smiechom konštatovala Dorota, keď Kveta otvorila práve túto tému. „Maminka mala pozvánku a nemala s kým," vysvetlila následne Dorota.

Keďže obe dámy sú momentálne nezadané a bývajú spolu, voľba sprievodu Anny Šiškovej padla práve na dcéru. Nvotová priznala, že hoci o udalosti vedela s predstihom, samotné prípravy a výber šiat si nechala doslova na poslednú chvíľu.

Škandál v priamom prenose:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ples v opere)

Šaty od módneho návrhára Borisa Hanečku však v ten deň využila ešte na jednu príležitosť. „Ja som mala krátko predtým koncert, preto sme na ten ples meškali, a ja som to odohrala v plnej poľnej, naozaj ten koncert, v takej malej putike zafajčenej," pochválila sa speváčka a prezradila, že jej po vlečke neraz postúpali.

Dorota svojím zjavom prekvapila naozaj všetkých. Nielenže šokovala fanúšikov na koncerte, no takisto ju nespoznávali ani hostia na plese. Speváčka však priznala, že to bol nakoniec dobrý zážitok, no nedalo jej nerypnúť si do niektorých hostí zo slovenskej smotánky. „Taká prehliadka plastickej chirurgie, ale dobré to bolo inak," zhodnotila jednou vetou prestížnu udalosť.

Škandál v priamom prenose:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza Teleráno)

Po týchto slovách bolo podľa výrazov na tvárach moderátorov jasne poznať, že tému treba okamžite uzavrieť, čoho sa chopila Kveta a rýchlo sa presunuli k Dorotiným pracovným novinkám. Rebelka sa tak už nestihla podeliť o ďalšie detaily.

Viac o téme: TeleránoDorota NvotováAnna Šišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu