Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok! Identita amerického manžela známej Slovenky: Vydala sa za hollywoodsku hviezdu!

Tereza Nvotová sa v New Yorku tajne vydala. Zobraziť galériu (11)
Tereza Nvotová sa v New Yorku tajne vydala. (Zdroj: ČT2)

NEW YORK - Dnes sme vám na Topkách priniesli informáciu, že dcéra herečky Anny Šiškovej (59), režisérka Tereza Nvotová (32), sa počas korona-karantény tajne vydala. Dôležitý životný krok urobila v New Yorku... Šokom je však identita ženícha - známa Slovenka sa vydala za hollywoodsku hviezdu!

Tereza ešte donedávna žila v USA, keď však vo svete začal zúriť koronavírus, vedela, že sa musí vrátiť naspäť na Slovensko. Ešte predtým, ako z krajiny nadobro odletela, sa však tajne vydala. Prezradila to v dokumente Českej televízie. „V živote by mi nenapadlo, že sa budem vydávať takýmto spôsobom,“ vyjadrila sa režisérka a podelila sa aj o zábery z netradičnej svadby. 

Galéria: Tereza Nvotová sa vydala

Dvojica sobášne papiere podpisovala online, chýbala aj tradičná biela - tmavovláska mala na sebe modré šaty s bielymi bodkami, aspoň biele kvietky vo vlasoch a na obleku ženícha naznačovali, že ide o svadbu. Navyše mala dvojica po celý čas na tvárach respirátory. Po online podpisoch sa novomanželia presunuli pod balkón oddávajúceho, kde vyslovili tradičné áno. 

Tereza Nvotová a Jacob Pitts sa v New Yorku tajne zobrali.
Zobraziť galériu (11)
Tereza Nvotová a Jacob Pitts sa v New Yorku tajne zobrali.  (Zdroj: ČT2)

Zaujímavosťou však je identita Terezinho ženícha. Ide totiž o známeho amerického herca Jacoba Pittsa (40), ktorého môžu evidovať dokonca aj slovenskí diváci. Stvárnil totiž jednu z hlavných postáv v známej komédii Eurotrip, no zahral si aj v seriáli Zákon a poriadok a menšiu úlohu mal aj v mimoriadne obľúbenom Sexe v meste. 

Jacob Pitts (vpravo) si zahral jednu z hlavných postáv v komédii Eurotrip.
Zobraziť galériu (11)
Jacob Pitts (vpravo) si zahral jednu z hlavných postáv v komédii Eurotrip.  (Zdroj: 2004 DreamWorks Pictures)

Viac o téme: Tereza Nvotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu