Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mlsná exfarmárka Renáta len v plavkách: Ukázala SUPER telo!

Renáta Greschner Zobraziť galériu (4)
Renáta Greschner (Zdroj: Tv Makíza)

PRIEVIDZA - Kto by to bol na ňu povedal? Exfarmárka Renáta Greschner (49) kedysi nebola taká zaguľatená ako dnes. Sama sa pochválila na Instagrame fotkou v plavkách, ktorou vám vyrazí dych. Po pôrode si povedala, že sa musí dať dokopy a to, čo dosiahla, si zaslúži potlesk. Vyzerala naozaj výborne.

Renáta patrila medzi farmárov, ktorí sa na statku udržali najdlhšie. Mnohí jej priali výhru, no šťastena nestála na jej strane. Napriek tomu bojovala statočne a bojovať sa rozhodla aj ďalej. So svojimi kilami navyše.

Renáta mala kedysi o pár kíl menej a vyzerala skvele.
Zobraziť galériu (4)
Renáta mala kedysi o pár kíl menej a vyzerala skvele.  (Zdroj: Instagram R.G.)

Už raz dospela do štádia sebazaprenia a sebaovládania, dala sa na cvičenie, upravila stravu a kilá ju postupne opúšťali. "Písal sa rok 2014 a rok predtým, v roku 2013 som dala život mojej milovanej Dianke. Nadváha a zvyšné kg rok po pôrode," komentovala svoju fotku farmárka.

Na zábere je jasne vidieť progres, ktorý tmavovláska dosiahla dodržiavaním disciplíny. No napriek tomu, že vtedy dosiahla úspech, kilá sa na ňu opäť začali lepiť, pretože, ako sama tvrdí, rada varí a ešte radšej je. Príkladom jej však šiel hospodár Martin.

"Na Farme som spoznala aj hospodára Martina, ktorý krásne schudol a drží sa. Vymenili sme si skúsenosti a ja idem do toho. Pridružili sa zdravotné problémy s trávením (už nemám žlčník), a tak som dala seba a zdravie na 1. miesto! A idem na to!" dušuje sa Renáta, ktorá dúfa, že opäť dosiahne postavu ako na fotografii. Držíme palce.

Takto sa Renáta vypracovala.
Zobraziť galériu (4)
Takto sa Renáta vypracovala.  (Zdroj: Instagram R.G.)

Viac o téme: Farma XRenáta Greschner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu