Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Speváčka Tina ukázala súrodencov: Páni, to je podoba!

Speváčka Tina ukázala rodinu. Zobraziť galériu (6)
Speváčka Tina ukázala rodinu. (Zdroj: Instagram M.Č.)

VALENCIA - Martina Kmeťová, známa ako Tina (34), si svoje súkromie vždy úzkostlivo strážila. Hoci občas zverejní nejakú fotografiu s manželom či deťmi, nezaplavuje nimi svoj profil. Dokonca na čas aj zmizla zo sociálnej siete. Tentokrát však speváčka urobila výnimku a svojim fanúšikom predstavila súrodencov.

O pôvode slovenskej speváčky sa mnohokrát polemizovalo. Rodáčka z Prešova sa k nemu nevyjadrovala a svoje súkromie si dostatočne strážila. Najmä v čase prvotnej medializácie jej osoby chcela od humbuku chrániť mamu. Postupne však čo-to zo svojho súkromia predsa len odhalila.

Tina s manželom Separom vychováva dcérku Aničku a syna Lea.
Zobraziť galériu (6)
Tina s manželom Separom vychováva dcérku Aničku a syna Lea.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Z času na čas zverejní Tina fotku so svojimi deťmi Leom a Aničkou či manželom Separom, ktorý je otcom jej dcérky. Na zvyšok rodiny je „skúpa". V máji sa však pochválila aj fotografiou milovanej maminy. „Moja mamka je nádherný dobráčisko," napísala vtedy k fotke.

O speváčke sa vie, že má brata Roba, no málokto tušil, že má aj ďalších súrodencov s exotickým zovňajškom. Súrodeneckým záberom z Valencie sa pochválila speváčka na Instagrame a podoba je priam do očí bijúca. Dokonca sa objavilo pár komentárov, že jej syn Leo sa celý podal na strýka. Ak by sa zdalo, že vidíte podobu, nie je to náhoda," pripísala k záberu a v hashtagu „mám Robka aj ich", nezabudla ani na štvrtého súrodenca. Už pred časom začala umelkyňa upozorňovať na svoje africké korene a toto je ďalší krok v odhaľovaní jej pôvodu. 

Tina sa pochválila fotkou so súrodencami Aliciou, Vanessou a Davidom.
Zobraziť galériu (6)
Tina sa pochválila fotkou so súrodencami Aliciou, Vanessou a Davidom.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: TinaSeparMartina Kmeťová Csillagová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu