Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Agáta Prachařová zverejnila fotku brata: Hotová senzácia... Vyzerá ako Mr. Bean!

Agáta Prachařová Zobraziť galériu (4)
Agáta Prachařová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Tak toto snáď ani nie je možné! Agáta Prachařová (33) je tvárou českého šoubiznisu, ktorú snáď ani netreba predstavovať. Rovnako ako jej manžela Jakuba Prachařa (35) či mamu Veroniku Žilkovú (57). Žiadny z jej piatich súrodencov však veľmi verejne známy nie je, a tak v momente, keď zverejnila fotku brata Cyrila, na sociálnej sieti vznikla hotová senzácia.

Muž na fotke sa totiž nápadne podobá na Rowana Atkinsona, ktorý stvárnil kultového Mr. Beana. Mladý muž naozaj pripomína mladšiu verziu herca až tak, že na konkrétnom zábere by ste márne hľadali ten najmenší rozdiel. Agátin príspevok teda okamžite rozpútal hotové šialenstvo.

„Brat hľadá prácu, vrátil sa po piatich rokoch z Francúzska. Hovorí anglicky, francúzsky španielsky, prekladá, tlmočí, má vyštudovanú hispanistiku,“ napísala Prachařová k záberu, kde sa nahromadilo množstvo komentárov. Nie však s pracovnými ponukami. Totožnosť s komikom si všimli aj fanúšikovia.

Agátin brat vyzerá ako kópia herca Rowana Atkinsona.
Zobraziť galériu (4)
Agátin brat vyzerá ako kópia herca Rowana Atkinsona.  (Zdroj: Instagram)

Veľa z nich sa zhodlo, že namiesto tlmočenia by sa Cyril mal začať venovať herectvu. „Mal by som pre neho nakrúcanie filmu Johny English sa vracia,“ či „Nech to skúsi vo filme, je podobný Mr. Beanovi,“ smiali sa ľudia pod príspevkom modelky. No, len či je z tejto senzácie rovnako nadšený aj Agátin brat, keďže inzerát na zamestnanie sa vďaka jeho vzhľadu absolútne minul účinku.

Viac o téme: Agáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu