Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Tina po šokujúcom rozchode: Návrat na hudobnú scénu… V novom klipe polovica slovenského šoubiznisu!

Speváčka Tina vydala novú pieseň. V klipe má polovicu slovenského šoubiznisu. Zobraziť galériu (13)
Speváčka Tina vydala novú pieseň. V klipe má polovicu slovenského šoubiznisu.

BRATISLAVA - V polovici augusta speváčka Martina Tina Kmeťová (36) a jej manžel raper Michael Kmeť (33), známy ako Separ, šokovali verejnosť, keď oznámili, že po 7 rokoch idú od seba. Ktovie, či aj tento silný moment inšpiroval tmavovlásku k návratu na hudobnú scénu... Dnes totiž vydala nový videoklip. A je v ňom polovica slovenského šoubiznisu!

Galéria: Tina a jej rodina

Speváčka Tina a raper Separ pred necelým mesiacom šokovali fanúšikov, keď na sociálnej sieti Instagram oznámili, že sa po 7 rokoch rozchádzajú. „Už navždy sme rodina, ktorú spája nádherných 7 rokov a dve dokonalé deti. Len sme sa rozhodli nepokračovať ďalej ako pár. Nebolo to jednoduché rozhodnutie,“ napísal k spoločnej fotke Separ. 


Šokujúci ROZCHOD speváčky Tiny a Separa po 7 rokoch: Raper prezradil dôvod!


Hovorí sa, že umelcovi sa tvorí najlepšie, keď v živote prežíva silné momenty. A k tým bez pochýb patria nielen tie šťastné, ale aj ťažké a smutné chvíle. Ktovie, či aj krach manželka inšpiroval speváčku k návratu na hudobnú scénu. Uplynuli pritom dva roky, čo sa tmavovláska svoju kariéru rozhodla zavesiť na klinec. 


Speváčka Tina 2 roky po skončení kariéry prekvapuje: Návrat na hudobnú scénu?!


Dokonca sa vrhla na otvorenie Montessori školy. „Našla som sa v tom vzdelávaní detí, ale teraz už to ide bezo mňa a môžem to nechať plynúť, lebo sú tam zodpovedné učiteľky a si hovorím, že si aspoň singel vydám,“ prezradila ešte v júni v call show Števa Martinoviča. A speváčkin nový videoklip dnes uzrel svetlo sveta! 

Novinka má názov Čo ak a Tina si do nej prizvala azda polovicu slovenského šoubiznisu. Vokály jej robia Adiss, Dominika Mirgová, Martin Cisár, Ronie, ale vo videoklipe vidno aj Kristínu Tran, Barboru Hazuchovú či tanečnicu Melániu Kasenčákovú.

A pieseň má medzi Slovákmi veľmi dobré ohlasy. „Mne to pripadalo, že som v americkom kostole a že Afroameričania spievajú. Je to bomba, úplne super, veľmi vydarená pieseň,“ zhodli sa fanúšikovia. Pozrite si videoklip a zhodnoťte sami!

Viac o téme: Martina Tina Kmeťová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu