Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivá správa zo slovenského šoubiznisu: V havarovanom lietadle vraj mala byť aj speváčka Tina!

Speváčka Tina v nedeľu ráno zverejnila fotku lietadla Etiópskych aerolínií a potom sa na niekoľko hodín odmlčala. Zobraziť galériu (10)
Speváčka Tina v nedeľu ráno zverejnila fotku lietadla Etiópskych aerolínií a potom sa na niekoľko hodín odmlčala. (Zdroj: Instagram)

ADDIS ABEBA - Svet v nedeľu ráno zarmútila správa o havárii lietadla Etiópskych aerolínií. Stroj sa zrútil k zemi krátko po štarte z letiska v Addis Abebe. Zo 149 cestujúcich a ôsmich členov posádky neprežil nikto. V tom istom čase z tohto letiska odlietala aj známa slovenská speváčka Martina "Tina" Kmeťová (35), o čom svedčili jej príspevky na Instagrame. A potom sa na dlhší čas odmlčala. Fanúšikovia mali preto oprávnený strach, že v osudnom lietadle sedela aj ona.


PRÁVE TERAZ V Afrike sa zrútilo lietadlo so 157 ľuďmi, Anton Hrnko prišiel o manželku a dve deti


Obľúbená slovenská speváčka Tina sa počas víkendu na sociálnej sieti Instagram pochválila informáciou, že letí do Addis Abeba. Hlavné mesto Etiópie však malo byť len prechodnou zastávkou, ráno mala totiž namierené do ďalšieho lietadla, ktoré ju z tohto letiska malo odviezť inde - neprezradila však, kam presne.

Desivá správa zo slovenského
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

V nedeľu ráno pred siedmou hodinou nášho času ešte zverejnila záber lietadla Ethiopian Airlines a potom sa na niekoľko dlhých hodín odmlčala. Pritom o 6:44 SEČ, teda o 8:44 miestneho času, malo prísť k havárii lietadla práve tejto leteckej spoločnosti. Boeing 737, ktorý mal namierené do keňského Nairobi, sa zrútil krátko po štarte z letiska v Addis Abebe.

Desivá správa zo slovenského
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Do redakcie sa nám ozvalo viacero znepokojených fanúšikov slovenskej divy, ktorí si túto súvislosť všimli. Čiernym myšlienkam prihrávali aj informácie, že na palube havarovaného stroja mali sedieť minimálne dvaja občania Slovenskej republiky. Obavy jej obdivovateľov tak boli pochopiteľné. 

Po dlhých hodinách neistoty sa však speváčka nakoniec ozvala. „Neletela som do Kene. Úprimnú sústrasť. Separ je doma!“ napísala do ďalšieho príspevku Tina. A na svojom Instagrame sa k celej situácii vyjadril aj jej manžel, raper Separ. „Tina aj ja sme ok. Je mi úprimne ľúto ľudí, čo tam zomreli... Vraj aj nejakí Slováci,“ ubezpečil fanúšikov o tom, že on aj Tina sú v bezpečí.

Ako sa nakoniec ukázalo, Slovákmi, ktorí sedeli na palube osudného lietadla, boli manželka, syn a dcéra poslanca NRSR Antona Hrnka. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Martina Tina Kmeťová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu