Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rapídne schudnutá Hasprová: Oblinky sú preč... Wau, to je ale šupa!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Katka Hasprová (46) nikdy nepatrila k dámam, ktoré by mali problém s nadváhou, no zároveň ani medzi tie, na ktorých by doslova visela koža. Vždy bola ženou "krv a mlieko" a jej krivky určite učarovali množstvu mužov. Keď sa však najnovšie ukázala na verejnosti, bolo badateľné, že speváčka je výrazne schudnutá!

Katku sme stretli na after party po derniére muzikálu Rómeo a Júlia, kde si zahrala úlohu dojky. Po predstavení sa celé herecké osadenstvo z Novej scény stretlo na žúre, kde mali výnimočne prístup aj diváci. Tým herci pripravili úžasný zážitok v podobe koncertu a nechýbali ani piesne z ďalších muzikálov.

Keď s mikrofónom v ruke pred fanúšikov vykročila Katka, nedalo sa prehliadnuť, že brunetka vyzerá inak. Hoci ju počas predstavenia skrýval kostým, počas toho, ako si zaspievala svoje chytľavé party z muzikálu Mamma mia, mala na sebe trblietavý komplet. I keď lesklé oblečenie väčšinou opticky pridáva na váhe, herečke absolútne neuškodilo.

Takto Katka Hasprová vyzerala minulý rok v septembri na tlačovke k muzikálu Rómeo a Júlia.
Zobraziť galériu (5)
Takto Katka Hasprová vyzerala minulý rok v septembri na tlačovke k muzikálu Rómeo a Júlia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Odvtedy speváčka viditeľne pochudla. Takto vyzerala keď sme ju pred pár dňami stretli na Novej scéne.
Zobraziť galériu (5)
Odvtedy speváčka viditeľne pochudla. Takto vyzerala keď sme ju pred pár dňami stretli na Novej scéne.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Práve naopak. Hoci mali nohavice voľnejší strih, na stehnách boli jemne obtiahnuté a dali tak vyniknúť úžasne štíhlym nohám. Oversize top síce skrýval Hasprovej zvyšné krivky, no z celkového dojmu možno usúdiť, že Katka vo všeobecnosti dosť pochudla. A aj keď to nepotrebovala, vyzerá naozaj famózne. Nuž, dámy. Zjavne sa to dá aj po štyridsiatke!

Viac o téme: Katarína Hasprová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu