Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hasprová po dlhšej odmlke v spoločnosti: Tá snáď ani nestarne... Katka, ukáž občiansky!

Katarína Hasprová Zobraziť galériu (6)
Katarína Hasprová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka Katarína Hasprová (47) svojho času patrila medzi najväčšie hviezdy slovenskej hudobnej scény. Od tej doby síce uplynuli roky a dnes sa venuje najmä muzikálom, no jedna vec sa veru nezmenila - stále vyzerá výborne. Presvedčte sa sami!

Pred pár dňami sa do kín dostal filmový muzikál Mačky a jeho premiéru si nenechalo ujsť niekoľko známych osobností. Medzi nimi nechýbali ani herci z Novej scény, ktorí majú toto predstavenie v divadelnom repertoári. Spolu sa boli pozrieť, ako slávny muzikál poňali ich zahraniční kolegovia a nechýbala ani spomínaná Katka Hasprová. 

Tá pri príchode doslova ohúrila. V spoločnosti sa síce často neobjavuje a obvykle ju vidieť iba na rautoch po divadelných predstaveniach, tentokrát však urobila výnimku. Okrem toho, že sršala dobrou náladou, nedalo sa prehliadnuť, že vyzerá výborne. Už pred pár mesiacmi sme písali, že umelkyňa akosi pochudla, no a zdá sa, že sa o seba naozaj stará aj naďalej a pôsobí, akoby ani nestarla. Čo poviete, nevyzerá skvele? 

Katka Hasprová na premiére filmového muzikálu Mačky naozaj očarila.
Zobraziť galériu (6)
Katka Hasprová na premiére filmového muzikálu Mačky naozaj očarila.  (Zdroj: CinemArt SK)

Premiéru si nenechal ujsť väčšina osadenstva z Novej scény. Medzi nimi aj riaditeľka divadla Ingrid Fašiangová, Karol Čálik či Natália Hatalová.
Zobraziť galériu (6)
Premiéru si nenechal ujsť väčšina osadenstva z Novej scény. Medzi nimi aj riaditeľka divadla Ingrid Fašiangová, Karol Čálik či Natália Hatalová.  (Zdroj: CinemArt SK)

Viac o téme: Katarína Hasprová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu