Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žiadne tehličky a vlasy ako Tarzan: Takto vyzeral slovenský herec v začiatkoch kariéry!

Patrik Vyskočil Zobraziť galériu (7)
Patrik Vyskočil (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Fíííha, to je ale zmena! Patrik Vyskočil (26) v súčasnosti patrí k najpopulárnejším divadelným hercom. Umelec sa skvie najmä v muzikáloch, vďaka ktorým si vyslúžil prezývku "železný hlas", blízko má aj k režírovaniu. No a tým, čo divadlu príliš neholdujú, môže byť známy aj vďaka účinkovaniu v šou Tvoja tvár znie povedome. Šikovný herec si svojím talentom získal srdcia množstva fanúšikov, istý čas bol dokonca označovaný aj ako jeden zo slovenských sexsymbolov. Aha, ako tento fešák vyzeral kedysi!

Pred niekoľkými dňami sa na obrazovkách RTVS objavila rozprávka Orest z rodu čarodejníkov. Diváci, ktorí si pozreli príbeh o zlej čarodejnici, princeznej Radene a mladom učňovi, si mohli všimnúť, že hlavnú mužskú postavu stvárnil Patrik Vyskočil. V tom čase ešte herec nebol populárny ako dnes a v podstate svoju profesionálnu kariéru len začínal. Osemročný rozdiel si však možno všimnúť najmä na jeho výzore.

Patrik Vyskočil v rozprávke Orest z rodu čarodejníkov
Zobraziť galériu (7)
Patrik Vyskočil v rozprávke Orest z rodu čarodejníkov  (Zdroj: Orest z rodu čarodejníkov)

Žiadne tehličky a vlasy
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: ČSFD)

Mnohí zrejme netušili, že Patrik kedysi nosil dlhé vlasy, aké mal aj počas nakrúcania rozprávky. Okrem toho je vidno, že v roku 2010 bol bucľatejší a tehličky na bruchu, akými disponuje momentálne, by sa pod jeho oblečením zrejme nenašli.

Herec však  napokon využil všetok svoj potenciál, bujnú hrivu vymenil za krátky šik zostrih a pod vedením osobného trénera si vypracoval postavu ako lusk. Aktuálne by dokázal zbaliť princeznú  zrejme ešte jednoduchšie, no, ako vieme, tú svoju už našiel vďaka účinkovaniu v divadle Nová scéna.

Viac o téme: Patrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu