Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radikálny krok slovenského speváka: K tomuto ho dohnali kruté vtipy?!

Miko Hladký Zobraziť galériu (5)
Miko Hladký (Zdroj: Leada photostudio)

NITRA - Miko Hladký (46) sa na Vianoce vždy teší. V tomto období sa stáva hlavne otcom a rodinná pohoda je u nich doma prvoradá. Sekať dobrotu však dlho nevydrží, a tak už na Silvestra opäť vytasí dušu rockera. Keď sa baviť, tak naplno. Okrem toho nám v rozhovore líder skupiny Gladiator prezradil, aké si dáva novoročné predsavzatia. Toto vás poriadne prekvapí!

Štedrý deň je v rodine lídra speváka doslova až romantický. Nechýba oheň v krbe, veľa jedla a vianočná hudba, ktorú Miko starostlivo vyberá. Hlavná je blízkosť rodiny a radosť z prekvapení, ktoré čakajú pod stromčekom na jeho dcérku Ninku a takisto jeho netere a synovcov.

Miko Hladký o Vianociach a Silvestri

Romantika a pokoj sa ale končia v posledný deň v roku. To už spevák štartuje neviazanú zábavu. „Tak to bude riadna párty. S kamarátmi sme dohodnutí, že sa stretneme na takom jednom mieste a tam si to pekne užijeme, zabavíme sa a oslávime Nový rok." ‛Pártybanda‛ sa baví vždy na sto percent, nesmie chýbať klasická silvestrovská pyrotechnika a ohňostroj. „Ako sa hovorí, treba žiť naplno a my to do bodky spĺňame", teší sa na blížiaci sa žúr.

Známy spevák sa každý rok znovu a znovu odhodlá aj na radikálny krok a ako novoročné predsavzatie si naordinuje tvrdý diétny režim. Miko sa totiž v minulosti stával terčom posmeškov a kritiky práve kvôli pár pribudnutým kilečkám. Ako sa mu darí vytrvať a aké ďalšie predsavzatia má do roku 2019? Pozrite si vo video-rozhovore, ktorý nájdete vyššie v článku.

Viac o téme: VianoceSilvesterGladiátorMiko Hladký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu