Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovská radosť známeho moderátora: Adopcia... O chvíľu budú traja!

Valér Ferko Zobraziť galériu (5)
Valér Ferko

BRATISLAVA - Už šesť rokov je ženatý, k prvému potomkovi sa však ešte nedopracoval. Moderátor Valér Ferko sa nikdy netajil tým, že by sa v budúcnosti veľmi rád stal otcom. Keďže sa ale momentálne naplno venuje svojej moderátorskej kariére a manželke Silvii, ktorá rozbieha svoj vlastný biznis, dvojica sa rozhodla, že nového člena rodiny si adoptuje.

Už onedlho im po dome budú cupkať drobné nožičky. A keďže k spomínanému dieťatku stále nedošlo, manželia sa nateraz rozhodli poskytnúť domov šteniatku z útulku. Starostlivosť o drobné stvorenie bude akousi prípravou na rodičovstvo, ktoré čochvíľa plánujú, hoci im to pracovné povinnosti veľmi neumožňujú. Psík by sa mal k svojej novej rodine dostať už začiatkom nového roku. 

„Keď mi moja Silvia ukázala fotku a príbeh toho psíka na sociálnej sieti so slovami, že ten malý musí byť u nás,  tak som neodolal ani pohľadu toho psíka, ani pohľadu vlastnej manželky,“ povedal nám so smiechom moderátor, keď sme sa ho pýtali, ako prišlo k rozhodnutiu osvojiť si rozkošného chlpáča.

Do rodiny Silvie a Valéra Ferkovcov už čoskoro pribudne nový člen.
Zobraziť galériu (5)
Do rodiny Silvie a Valéra Ferkovcov už čoskoro pribudne nový člen.  (Zdroj: OZ Slovenská aliancia ochrancov zvierat)

Šteniatku už vybrali aj meno - bude sa volať Hugo.
Zobraziť galériu (5)
Šteniatku už vybrali aj meno - bude sa volať Hugo.  (Zdroj: OZ Slovenská aliancia ochrancov zvierat)

Dvojica sa teda hneď ozvala konkrétnemu občianskemu združeniu. „Obratom mi odtiaľ pani oznámila, že je náš. Ešte ho čakajú nejaké vyšetrenia a očkovania. Ale hneď sme mu dali meno, bude to Hugo,“ tešil sa z očakávaného prírastku Valér, ktorý sa nikdy netajil tým, že po štvornohom miláčikovi túži, no viac ako k jeho kúpe sa prikláňal k adopcii.

A veru, dobre urobil. Hugovi sa v jeho novej rodinke bude dariť rozhodne lepšie než v tej pôvodnej. Jeho bývalí majitelia ho totiž v mrazivej zime nechali pod mostom napospas osudu. U Ferkovcov ho, našťastie, podobný osud určite nečaká. Tí sa svojho nového psíka už teraz nevedia dočkať a huňatá gulička sa tak môže tešiť na obrovské množstvo lásky a teplý peliešok.

Viac o téme: Valér Ferko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu