Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Koleník prehovoril o minulosti: Týmto sa kedysi živil... Fúúúha, TOTO naozaj?

Ján Koleník Zobraziť galériu (4)
Ján Koleník (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Janko Koleník (39) je špičkový herec, ktorý je doma ako na divadelných doskách, tak aj pred televíznymi kamerami. Po rokoch, odkedy sa tejto profesii venuje, je až ťažko uveriť, že kedysi sa živil ako "bežní ľudia". Neuveríte, čomu sa venoval!

Aj napriek tomu, že dnes Janko patrí k najväčším hereckým hviezdam na Slovensku a úspechy žne aj v susednom Česku, pred rokmi si aj on vyskúšal o niečo bežnejšie povolania. „Predával som zmrzlinu na takom autíčku, čo chodilo po sídliskách a zvonilo na ľudí,“ priznal pre markiza.sk Koleník, ktorého neobišla ani bežná študentská brigáda.

Herec si privyrábal v známej sieti reštaurácií s rýchlym občerstvením, kde dodnes pracuje množstvo študentov. „Predával som aj v známej fastfoodovej reštaurácii, čo má ten žltý znak. Tam som si zarábal celé leto, ešte predtým, ako som išiel do Bratislavy na vysokú školu,“ zaspomínal si a prezradil aj to, do čoho investoval svoje prvé zarobené peniaze.

Janko Koleník sa môže pochváliť mimoriadne úspešnou hereckou kariérou. Kedysi sa však živil ako predavač zmrzliny a pracoval aj v známom fastfoode.
Zobraziť galériu (4)
Janko Koleník sa môže pochváliť mimoriadne úspešnou hereckou kariérou. Kedysi sa však živil ako predavač zmrzliny a pracoval aj v známom fastfoode.  (Zdroj: TV JOJ)

„Za prvú výplatu som si kúpil koženú bundu, ktorú mi hneď v tej novej škole aj ukradli,“ prezradil Janko s úsmevom, hoci v tom čase ho tento incident určite poriadne zamrzel. Nuž, možno aj tieto pracovné skúsenosti sú dôvodom, prečo sa Koleník aj napriek úspechom drží nohami na zemi a je známy svojou obrovskou pokorou a dobrosrdečnosťou.

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu