Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Drapák po ponížení od Rytmusa: Toto si odpykáš!

Paľo Drapák a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (4)
Paľo Drapák a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Ján Zemiar/Instagram)

BRATISLAVA - Fúha, zdá sa, že ide naozaj do tuhého! Už niekoľko dní na verejnosti rezonuje kauza Drapákovci vs. Patrik Rytmus Vrbovský. Raper totiž v jednom zo svojich textov dourážal niekdajšieho lídra Metalindy a vzápätí sa do neho pustila jeho manželka Janette i niekoľko známych osobností. A teraz je známe aj stanovisko samotného poníženého speváka!

A ten veru môže Rytmusovi poriadne zavariť. Drapákov manažér totiž v oficiálnom vyjadrení uvádza, že nevylučujú podniknutie právnych krokov. „K predmetnej situácii sa nemôžem nevyjadriť, aj keď ide o štandardný prejav Patrika Vrbovského, ktorý je verejnosti známy svojím agresívnym a arogantným hudobným prejavom,” uviedol na začiatok.

„Paľo Drapák momentálne pripravuje svoj nový sólový album, ktorý vyjde na jar budúceho roka a s ním pripravujeme aj sériu koncertných vystúpení. Je absolútne neprípustné, aby bolo meno tohto umelca takto hrubo zneužité do nezmyselného songu, ktorý dehonestuje celú jeho doterajšiu prácu a pôsobenie na slovenskej i českej hudobnej scéne,” hovorí Peter Kramár.

Paľo Drapák nevylučuje, že Rytmusove urážky bude riešiť aj za pomoci právnikov.
Zobraziť galériu (4)
Paľo Drapák nevylučuje, že Rytmusove urážky bude riešiť aj za pomoci právnikov.  (Zdroj: Facebook J.Ď.)

Z vyjadrení Rytmusa sa nezdá, že by svoje útoky na Drapáka ľutoval. To sa však už čoskoro môže zmeniť.
Zobraziť galériu (4)
Z vyjadrení Rytmusa sa nezdá, že by svoje útoky na Drapáka ľutoval. To sa však už čoskoro môže zmeniť.  (Zdroj: RTVS Trochu inak)

Hoci podľa jeho slov hudobník momentálne venuje svoju energiu úplne iným činnostiam, než je odporné a neopodstatnené útočenie na jeho osobu, je možné, že tento konflikt ešte Vrbovského vyjde draho. „V súčasnosti je pre Paľa Drapáka a celú kapelu priorita nahratie nového albumu, ale v rámci vzniknutej situácie určite ešte zvážime aj právne kroky," vyjadril sa manažér.

A Vrbovský? Ten sa momentálne na celej kauze dobre zabáva a považuje ju za vynikajúce promo. V prípade, že bude namiesto vyprsovania sa na sociálnych sieťach riešiť súdne opletačky, ho však zrejme smiech veľmi rýchlo prejde.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJanette DrapákováPaľo Drapák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu