Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Do »drzého« Rytmusa sa obuli ďalšie známe osobnosti aj JASMININA RODINA: Totálny chudák, robí hanbu umelcom!

Do Rytmusa sa obuli ďalšie známe osobnosti! Zobraziť galériu (6)
Do Rytmusa sa obuli ďalšie známe osobnosti! (Zdroj: RTVS Trochu inak)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto nabralo na obrátkach! Keď sa Rytmus nedávno v jednom svojich textov obul do Paľa Drapáka, nikto netušil, čo svojím počinom spustí. Raper totálne rozzúril jeho manželku Janette, ktorá na sociálnej sieti uverejnila status plný poriadne drsných odkazov. A ako sa ukázalo, nie je jediná, komu Patrik Vrbovský leží v žalúdku...

Medzičasom sa z blondínkinho statusu stal doslova virál so stovkami lajkov a zdieľaní. Text, v ktorom rapera dourážala a odporučila jeho snúbenici Jasmine Alagič, aby od neho utiekla kade ľahšie, podporilo „lajkom“ či komentárom aj niekoľko známych osobností.


Manželke slovenského speváka rupli nervy: Ostrý útok na Rytmusa... Nehanbíš sa, ty sopliak?


Okrem Zory Czoborovej, Jozefa Oklamčáka a ďalších aj speváčka Dominika Stará, ktorá na neho má, zdá sa, veľmi ťažké srdce. Vo svojej odpovedi sa totiž naozaj rozohnila, čo je na túto krehkú a nežnú blondínku celkom nezvyčajné.

Paradoxom je pritom skutočnosť, že Dominika a Jasmina sú „sesternice z druhého kolena“. Rytmusovo meno však podľa nej nie je hodné ani toho, aby ho napísala, keďže je vraj totálny chudák a je jej ho naozaj ľúto, pretože nedokáže zaujať inak ako vulgarizmami. „Je ovešaný reťazami od bicykla, slovenská gramatika je pre neho španielska dedina, je maximálne nechutný a ja osobne by som o neho ani kolobežku neoprela,“ nechala sa počuť Stará, ktorá momentálne pôsobí v Amerike. 

Drapákovcov pod statusom Janette bránilo niekoľko známych osobností. Medzi nimi aj speváčka Dominika Stará.
Zobraziť galériu (6)
Drapákovcov pod statusom Janette bránilo niekoľko známych osobností. Medzi nimi aj speváčka Dominika Stará.  (Zdroj: Facebook J.Ď.)

Dominika Stará sa, zdá sa, poriadne nahnevala.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Stará sa, zdá sa, poriadne nahnevala.  (Zdroj: Archív D.D.)

Tým však ani zďaleka neskončila. „Robí hanbu skutočným umelcom, pričom ho počúvajú deti, čo sa len hľadajú a pri jeho „skvostoch“ sa akurát tak len stratia. On nemôže Paliho uraziť, to sa podarí iba inteligentovi a tento „pán“ by neprešiel IQ testom. Čudujem sa, že jeho ego ešte nevyhlásili za najvyšší vrchol Slovenska,“ soptila ďalej Dominika. Rytmus sa síce zatiaľ k celej kauze nevyjadril, no nie je vylúčené, že postupne sa objavia reakcie ďalších umelcov a slovo prevezme aj on osobne.

Viac o téme: Dominika StaráPatrik Rytmus VrbovskýJanette Drapáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu