Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tajná svadba v slovenskom šoubiznise: Neuveríte, kto sa oženil!

Tajná svadba Zobraziť galériu (11)
Tajná svadba (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – Po nevere prišlo dieťa a teraz sú už manželia! Reč je o hercovi Sväťovi Malachovskom (46), o ktorom sa pred dvoma rokmi prevalilo, že vymenil manželku Ľubicu Čekovskú za kolegyňu Petru Molnárovú (30). Netrvalo dlho a na svetlo sveta sa dostala informácia, že dvojica čaká bábätko. V auguste minulého roka sa mu s partnerkou Petrou narodil prvý spoločný potomok – syn Teo. Pre herca je to však druhé dieťa, keďže z prvého manželstva má ešte jedného syna. A od minulého víkendu dvojica mnohých prekvapila, keď si tajne povedali svoje Áno.

Toto nik nečakal! Poriadne prekvapenie pripravil pre svojich fanúšikov počas uplynulého víkendu herec Sväťo Malachovský, ktorý sa v sobotu tajne oženil so svojou partnerkou herečkou Petrou Molnárovou, o čom ako prvý informoval denník Plus 1 deň. So známou plavovláskou má umelec takmer ročného syna, no napriek tomu, že je chlapec ešte malý, sa rodičia rozhodli usporiadať tajnú veselicu. A o malú svadbu rozhodne nešlo.

Podľa našich informácií sa svadobná hostina konala pod luxusným stanom v známom kaštieli v Tomášove. Kde okrem nádherného prostredia si svadobčania mohli pochutiť aj na vyberaných jedlách a dezertoch. Na hostine nechýbala ani jeho známa švagriná - moderátorka Iveta Malachovská s manželom, ktorá sa na Instagrame pochválila aj niekoľkými zábermi z veselice.

Iveta Malachovská s rodinou na svadbe.
Zobraziť galériu (11)
Iveta Malachovská s rodinou na svadbe.

Rovnako tak sa medzi hosťami objavila aj speváčka Mária Čírová s manželom Mariánom Kachutom a ich dvoma deťmi. Či na svadbe aj zaspievala nevedno, ale rozhodne si ju spolu užili. Párty vraj trvala do skorých ranných hodín. Topky oslovili aj čerstvého ženáča s otázkou, ako si svoj veľký deň užili, no na naše otázky doposiaľ nereagoval. Mladomanželom gratulujeme a prajeme veľa šťastia do spoločného života!

 

Viac o téme: Mária ČírováIveta MalachovskáSväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu