Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Expresný rozchod a tajná svadba s inou: Známy Slovák odkopol hudobníčku, vzal si českú herečku!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - V máji 2017 vyšlo najavo, že hudobníčka Ľubica Čekovská (43) sa dala dokopy s režisérom Jakubom Nvotom (41). Ten však krátko nato odišiel do Čiech, kde pri práci stretol herečku Terezu Kostkovú (42). A dnes sú z nich už manželia!

Tereza Kostková je v Česku veľmi známym menom – jej rodičmi sú herci Petr Kostka a Carmen Mayerová a ona sama sa divákom prihovára z populárnej šou Star Dance. Účinkuje samozrejme aj vo filmoch a nevzdáva sa ani divadelnej práce. 

Práve pri tej sa spoznala s režisérom Jakubom Nvotom. Len krátko po tom, ako vyšlo najavo, že randí s Ľubicou Čekovskou, začal u našich západných susedov pracovať na divadelnej hre. A evidentne ho zasiahol Amorov šíp... dosť silno. 

Expres.cz vraj už v decembri 2017 disponoval informáciou, že Kostková dva roky po rozvode s iným režisérom niekoho má. Dvojicu sa však podarilo pristihnúť až v lete 2018, keď sa v centre Prahy veľmi dobre bavili a nechýbalo ani držanie za ruky. 

Jakub Nvota a Tereza Kostková v máji, keď ešte nebolo známe, že tvoria pár.
Zobraziť galériu (7)
Jakub Nvota a Tereza Kostková v máji, keď ešte nebolo známe, že tvoria pár.  (Zdroj: Profimedia)

A teraz vyšlo najavo, že si už vymenili obrúčky aj manželský sľub. Svadba mala prebehnúť na konci augusta. Ako zistili českí novinári, v katastri a iných oficiálnych databázach si herečka zmenila meno na Tereza Nvotová Kostková približne pred mesiacom. O svojom veľkom dni však párik hovoriť nechce, detaily si nechávajú pre seba a v kruhu svojej rodiny. „Ďakujem za prianie k svadbe,” reagovala stručne pre denník Aha herečka. 

Dvojici zablahoželalo aj divadlo, na ktorého doskách sa Tereza Kostková a Jakub Nvota zoznámili.
Zobraziť galériu (7)
Dvojici zablahoželalo aj divadlo, na ktorého doskách sa Tereza Kostková a Jakub Nvota zoznámili.  (Zdroj: Instagram Divadlo v Rytířské)
 

Viac o téme: Tereza KostkováĽubica ČekovskáJakub Nvota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu