Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Stačilo pár viet a Patrícii sa študenti z Mlynov poskladali na letenku z Mexika: FOTO Vyrazila im dych

Študenti z Mlynov sa dievčine poskladali na letenku. Zobraziť galériu (4)
Študenti z Mlynov sa dievčine poskladali na letenku. (Zdroj: FB/P. Č.)

BRATISLAVA – Vysokoškoláčka Patrícia sa ocitla v nezávideniahodnej situácii. Pred začiatkom zimného semestra zmeškala lietadlo a uviazla v Mexiku. Keďže na letenku peniaze nemala, obrátila sa na študentov z Mlynov.

Vaše tipy

„Kto má na cestu do Mexika, má určite aj na cestu späť,“ znie jeden z pochybovačných komentárov na adresu Patrície, ktorá v uzavretej študentskej skupine požiadala svojich vrstovníkov o finančnú pomoc. Vysokoškoláčka totiž zmeškala let do Prahy a uviazla v Mexiku. 

Patrícia Č.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Mladosť ~ Šturak ~ Átriaky ~ Manželáky)
 

Hoci sa pod Patríciiným príspevkom nahromadilo niečo cez tristo komentárov, ľudia si z nej zväčša uťahovali, než sa zaujímali, prečo do Mexika vlastne vycestovala. V reakcii na vyššie uvedený komentár to predsa len objasnila, aj keď nemusela. „Nie, nemala som. A bola som tu zachraňovať korytnačky. Nešla som len na výlet,“ vysvetlila Patrícia. „Išla si cez nejakú organizáciu?“ opýtala sa jej dievčina. „Hej,“ odvetila s úsmevom Paťa, pričom dodala, že cestu do zahraničia si hradili sami.

Študenti z Mlynov sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/P. Č.)


Čítajte aj: Šokujúce VIDEO z D1: Cudzinec sa držal na Žilinu, značky ho však zmiatli, takú dohru nečakal


O dvadsaťštyri hodín po zverejnení prosebného príspevku publikovala Patrícia ďalší. „Ahojte, podarilo sa vám vyzbierať 600 eur a letíme v piatok domov. Všetkým by som chcela úprimne poďakovať a ľudia, ktorí mi poslali väčšie čiastky, tak ich poprosiť o to, aby mi na Slovensku napísali, chcem im to vrátiť. Ešte nemám všetko pripísané na účet, tak zoznam zverejním zajtra. Už neposielaj peniaze,“ napísala študentka.

Patrícia Č.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Mladosť ~ Šturak ~ Átriaky ~ Manželáky)

Viac o téme: MexikoŠtudentiZbierkaLetenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu