Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi z neho všetky ženy omdlievali, dnes... Aha, stále je sexi!

Shane West Zobraziť galériu (4)
Shane West (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - Písal sa rok 2002, keď mal svoju premiéru romantický film A Walk to Remember, ktorý zaznamenal značný úspech. Ústredné postavy v ňom stvárnili Mandy Moore a Shane West. Ten práve dnes oslavuje svoje 45. narodeniny. Pozrite sa spolu s nami na to, ako v súčasnosti vyzerá!

Obľúbený americký herec a hudobník Shane West sa narodil 10. júna 1978. Jeho mama bola právnička, otec majiteľ drogérie a obaja sa popri práci venovali hudbe. Talent po nich zdedil aj samotný Shane. Ten sa počas strednej školy začal venovať herectvu a o jeho kariére bolo viac-menej rozhodnuté. 

Prvá väčšia rola prišla v roku 1999 v seriáli Once and Again. Nasledovali tínedžerské komédie Whatever it takes a Get over it. Keď mal v roku 2002 premiéru romantický film A Walk to Remeber, kde stvárnil frajera, ktorý sa zamiluje to reverendovej dcéry, získal si srdcia žien po celom svete. 

Shane West
Zobraziť galériu (4)
Shane West  (Zdroj: Warner Bros)

Shane sa herectvu naďalej venuje. Rovnako tak ale aj hudbe. Vystupuje so svojou rockovou kapelou Johny was a občas aj s punkovou kapelou The Germs. 

Čo sa týka súkromia Shane West nebol ženatý a nemá deti. Na konte však má romániky s viacerými slávnymi ženami. Spomenúť možno Evan Rachel Wood, Bijou Phillips, či Jennu Dewan. A niet pochýb, že aj dnes mnohé ženy nedokážu odolať jeho šarmu... 

Shane West
Zobraziť galériu (4)
Shane West  (Zdroj: profimedia.sk)

Shane West
Zobraziť galériu (4)
Shane West  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Shane West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu