Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Seriálový zvodca má 50: Žije s mužom a... Pozrite, ako sa na nich podobajú deti!

Neil Patrick Harris Zobraziť galériu (3)
Neil Patrick Harris

LOS ANGELES - V našich končinách sa preslávil úlohou, v ktorej striedal ženy ako ponožky. V skutočnosti je Neil Patrick Harris šťastným manželom hereckého kolegu Davida Burtku. Dokonca spolu už vyše 12 rokov vychovávajú dva deti - každý je otcom jedného z nich. Uhádnete, kto je otcom dievčaťa a kto chlapca?

Neil Patrick Harris sa narodil 16. júna 1973. Jeho rodičia boli právnici a majitelia reštaurácie. Napriek tomu, že oni neboli súčasťou hereckého sveta, Neil s týmto povolaním začal už v detskom veku. 

Seriálový zvodca má 50:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ABC)

Galéria: Neil Patrick Harris

Najprv sa venoval divadlu, potom prišli na rad aj film a televízia. Harris sa objavil vo filmoch ako Hviezdna pechota, Johanka z Arku, Zahulíme, uvidíme, Prci, prci, prcičky: Stretávka, Šmolkovia či Stratené dievča. 

Zahral si napríklad v seriáloch Doogie Howser, M. D., Roseanne, Liga spravodlivých, Spiderman, Ako som spoznal vašu matku, American Horror Story, Opustený. 

Neil Patrick Harris
Zobraziť galériu (3)
Neil Patrick Harris  (Zdroj: 20th Century Fox Television)

Hoci jeho poznávacou postavou je zvodca žien Barney Stinson, umelec v súkromí žije s mužom. Hereckého kolegu a producenta Davida Burtku si vzal po vyše 10-ročnom vzťahu v čase, keď už spolu vychovávali dve deti. „Myslím, že keď sa naše deti dostali do veku, keď začali viesť zmysluplné rozhovory a začali klásť veľa otázok ‚prečo‘, zdalo sa dôležité mať jasne definované, kto je ich ocko – že je to môj manžel, bolo to jednoduchšie ako partner alebo priateľ,“ uviedol v talkšou The View. 

Neil a David majú syna a dcéru. Deti, ktoré budú mať v októbri 13 rokov, im vynosila náhradná matka. Každý z nich je otcom jedného z nich. Burtka kedysi pred kamerami vtipkoval, že podľa vlastností ich detí by jeho mohla byť dcéra a Harrisov zas syn. 

Keď sa však pozriete na fotografie, vyzerá to práve opačne. Tiež sa vám zdá, že chlapec sa viac podobá na Davida a dievča na Neila? 

Viac o téme: Neil Patrick Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu