Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panic z Prcičiek po 20 rokoch: Vôbec sa nezmenil, ale... Oženil sa s touto kočkou!

Jason Biggs Zobraziť galériu (5)
Jason Biggs (Zdroj: cbs)

LOS ANGELES - Herec Jason Biggs zostane navždy spätý s filmom Prci, prci, prcičky a jeho pokračovaniami. Hoci mal na začiatku série iba 21 rokov a dnes oslavuje 42. narodeniny, prakticky sa vôbec nezmenil...

Jason Biggs sa narodil 12. mája 1978. S herectvom začínal už ako 5-ročný, oficiálne bol do zoznamu hercov zapísaný ako 10-ročný za úlohu v reklame. Neskôr účinkoval v seriáli As the world turns, ktorý sa vysielal neuveriteľných 54 rokov. Biggs za túto úlohu získal nomináciu na cenu Emmy ako najlepší mladý herec. 

Celosvetovo známym sa stal vďaka hitu American Pie (Prci, prci, prcičky), ktorý sa dočkal aj pokračovaní. Potom pokračoval hraním v komédiách, ale neskôr sa objavil aj v iných typoch filmov. Napriek tomu to vyzerá, že Prcičky sa opäť vrátia, na rok 2021 je plánovaná piata časť. 

Jason Biggs
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Universal pictures)

Biggs sa nevyhýba ani seriálom. Naposledy účinkoval v Outmatched a Orange is new black. A treba povedať, že aj po 20 rokoch vyzerá Biggs stále rovnako. Síce dospel a zmužnel, ale v podstate sa nezmenil a svoje mladšie ja by naozaj nezaprel.

Jason Biggs
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: cbs)

V súkromí je Jason šťastne ženatým mužom a dvojnásobným otcom. V apríli oslávil už 12. výročie svadby s herečkou a spisovateľkou Jenny Mollen. A tá je riadna kočka, ktorá sa niekedy nebojí zverejniť ani odvážnejšie zábery. 

Panic z Prcičiek po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JM)

Panic z Prcičiek po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JM)

 

Viac o téme: Jason Biggs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu