Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Stifler z Prcičiek je už ženáč: Jeho vyvolená je fakt kus!

Seann William Scott
Zobraziť galériu (8)
Seann William Scott (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Našiel tu pravú! Seann William Scott (44) sa do povedmia verejnosti vryl najmä ako Stifler v počine Prci, prci, prcičky. O hercovi je známe, že si svoje súkromie prísne stráži. Verejnosť ani veľmi nevedela, že je zamilovaný, keď zrazu minulý rok v októbri vyšlo najavo, že sa v tajnosti oženil. Pozrite sa, ako vyzerá láska dnešného oslávenca!

Seann William Scott sa narodil 3. októbra 1976  v Cottage Grove v Minnesote ako najmladšie zo siedmich detí. Herectvo ho lákalo už počas školy. Keď zmaturoval, smerovali jeho kroky do Los Angeles, kde zaujal hľadačov talentov.

Po účinkovaní v klipe k piesni Hole in my Soul od Aeorosmith sa začali objavovať aj pracovné ponuky. Najskôr pár úloh v seriáloch, neskôr prišlo aj účinkovanie vo filmoch. Za všetky možno spomenúř Prci, prci, prcičky, Road Trip, Nezvratný osud, Kámo, kde mám fáro?, Vitajte v džungli, Majstri hazardu, Poliši, či Mládeži neprípustné. Účinkuje aj ako dabingový herec. 

Seann William Scott ako Stifler.
Zobraziť galériu (8)
Seann William Scott ako Stifler.

O Seannovi je dobre známe, že dbá o svoju kondíciu a cvičí. Svoje súkromie si stráži. V minulosti randil napríklad s herečkami January Jones a Jaime King, či Deannou Miller. Jeho manželkou sa však napokon stala interiérová dizajnérka Olivia Korenberg. Svadba sa konala minulý rok v Las Vegas a hoci mnohé hviezdy sa s fanúšikmi delia o momentky z takýchto výnimočných chvíľ, tetno párik medzi ne nepatrí. 

 Olivia Korenberg (v bielom) je manželkou známeho herca Seanna Williama Scotta.
Zobraziť galériu (8)
Olivia Korenberg (v bielom) je manželkou známeho herca Seanna Williama Scotta.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Seann William Scott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu