Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávny Čech to mal so ženami pestré: Jedna tehotná milenka za druhou a potom... o 48 rokov mladšia!

Petr Hapka Zobraziť galériu (4)
Petr Hapka (Zdroj: CT)

PRAHA - Petr Hapka bol nesporne talentovaným skladateľom, hudobníkom aj spevákom. Jeho záľubou však boli aj ženy. Mal sedem detí, pritom ich však podľa knihy o jeho živote mohlo byť oveľa viac...

Petr Hapka sa narodil 13. mája 1944. Vyštudoval konzervatórium a počas života zložil hudbu do mnohých filmov a seriálov. Podpísal sa pod skladby viacerých slávnych interpretov - napríklad Hany Hegerovej alebo Václava Neckářa. Aj on sám sa predviedol ako spevák.

O Hapkovi je známe, že mal množstvo mileniek a byť len s jednou ženou mu robilo veľký problém. „Svojim partnerkám som bol dosť neverný. A koľko som tým ženským klamal,” priznal v knihe Váš Petr Hapka známy Čech. 

Lucie Bílá a Petr
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Nova)

Dvom ženám sa podarilo dostať talentovaného umelca pred oltár. Hapka po sebe zanechal sedem detí. Učarovala mu aj Slovenka - istá Martina, ktorá mu porodila dcéru Kamilu a syna Ferdinanda. 

V spomínanej knihe sa píše aj o tom, že Hapka posielal mnohé svoje milenky na potrat a spolu s nimi chodieval pred potratovú komisiu. „V jednom roku ich bolo toľko, že za seba posielal aj náhradníka – svojho kamaráta,” prezradil na umelca zdroj z jeho okolia. 

Petr Hapka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: prettywoman.cz)

Hapkovou poslednou a zároveň najmladšou milenkou bola o 48 rokov mladšia Kateřina. Pár tvorili tri roky a krátko predtým, než u neho prepukla Alzheimerova choroba, sa rozišli. 

Petr Hapka zomrel 25. novembra 2014. 

Petr Hapka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Magnusfilm)

Viac o téme: Petr Hapka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu