Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Špičková technológia ničenia vírusov vo Vašom vozidle. SEAT AirCare s bonusom navyše

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Seat)

Všetci už veľmi dobre poznáme vírus, ktorý dosť znepríjemňuje život nielen u nás. Ako je to však pri cestovaní autom? Reálne je prenos o čosi ťažší cez klimatizáciu auta, lebo človek, ktorý funguje ako prenášač by musel zakašľať priamo do nasávania. SEAT má však jednu špičkovú technológiu, ktorá pomôže aj v takom prípade.

Všetci už veľmi dobre poznáme vírus, ktorý dosť znepríjemňuje život nielen u nás. Ako je to však pri cestovaní autom? Reálne je prenos o čosi ťažší cez klimatizáciu auta, lebo človek, ktorý funguje ako prenášač by musel zakašľať priamo do nasávania. SEAT má však jednu špičkovú technológiu, ktorá pomôže aj v takom prípade.

Špičková technológia ničenia vírusov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Seat)

Každá automatická klimatizácia SEAT má systém špeciálny antibakteriálny filter AirCare. Ten bol vyvinutý hlavne pre alergikov, pričom neprepustí peľovú zrnká do vnútra vozidla. A keď neprejde peľ, tak ani mikróby a vírusy. Klopete si na čelo, že vírus je menší ako póry v akomkoľvek filtri? Áno, to je pravda, ale vírus neprežije bez svojej kvapôčky, na ktorej sa priživuje a tá cez filter neprejde a následne vírus zahynie.

Špičková technológia ničenia vírusov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Seat)

SEAT v prípade aktivácie AirCare v menu privádza vzduch zvonka a mixuje ho s tým recirkulovaným vnútri tak, aby bola kvalita vzduchu na konštantnej vysokej úrovni. Tento systém nie je vhodný iba teraz, ale aj v zime, kedy reaguje jeho zopnutie na potiahnutie páčky ostrekovačov. Alkoholový zápach sa teda do interiéru tiež nedostane. A to sme znova pri tých kvapôčkach. Reálne teda klimatizácia SEATu dokáže zastaviť preniknutie nebezpečného vírusu k posádke. Pridanou hodnotou je aj dodatočná ochrana alergikov pred alergénmi.

Špičková technológia ničenia vírusov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Seat)

SEAT teraz ponúka takúto klimatizáciu vo svojich skladových vozidlách v akčnej ponuke – Hotlist najvýhodnejších vozidiel SEAT Fast Lane ihneď k odberu s atraktívnymi bonusmi. Top ponuka sa vzťahuje aj na akčné modely. Ponuka je časovo limitovaná do 13.6.2020 alebo do vypredania zásob.

Pokiaľ chcete získat svoj nový SEAT s antialergickým filtrom AirCare na ochranu Vášho zdravia najvýhodnejšie a ihneď, je potrebné sa poponáhľať. Každé vozidlo má unikátnu výbavu a svoj bonus navyše od 1000 EUR až po 4779 EUR.

Špičková technológia ničenia vírusov
Zobraziť galériu (5)

Kompletnú ponuku skladových vozidiel pripravených ihneď k odberu nájdete na www.seat.sk

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu