Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž podal v jeden deň 160 tiketov s rovnakými číslami: Neuveríte, čo sa stalo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

ARLINGTON - Niekedy je jednoducho najlepšie riadiť sa svojimi pocitmi a intuíciou. Presne to urobil muž z amerického štátu Virgínia, ktorý si tento mesiac kúpil až 160 žrebov miestnej lotérie. Tie následne vyplnil rovnakými číslami a čakal, čo sa stane. Vyhral!

Kwame Cross si začiatkom decembra povedal, že prišiel jeho čas, aby sa aj na neho usmialo šťastie v lotérii. Trochu sa mu však rozhodol dopomôcť, a to tak, že vyplnil 160 tiketov rovnakou kombináciou čísel 7, 3, 1, 4. Táto kombinácia sa 5. decembra ukázala ako výherná, vďaka čomu si Kwame prilepší o 800-tisíc dolárov (656-tisíc eur). "Videl som v telke reklamu na lotériu a z nejakého dôvodu mi to stále hralo v hlave. Mal som jednoducho silný pocit, že to musím skúsiť," uviedol šťastný výherca. 

Cross vyhral prvú cenu vo štvtom ťahu vo výške 5000 dolárov, no tá sa následne vynásobila počtom všetkých losov, ktoré podal. Šanca trafiť všetky štyri čísla v správnom poradí je podľa predstaviteľov spoločnosti Virginia Lottery 1:10 000. "Nedokázal som tomu uveriť. Skontroloval som výsledky asi tak 82-krát, než mi to pomaly došlo," opísal Američan svoje prvé pocity. Ešte vraj zatiaľ nevie, čo urobí so svojou výhrou, no určite ju neplánuje hneď rozflákať. 

Viac o téme: VirgíniaVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu