Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dve kuriózne nehody na jednom mieste! Auto skončilo v potoku, následne sa zrazilo päť áut

Dve nehody za jeden deň na tom istom mieste sa stali v Nedožeroch-Brezanoch Zobraziť galériu (2)
Dve nehody za jeden deň na tom istom mieste sa stali v Nedožeroch-Brezanoch (Zdroj: TASR/HaZZ)

NEDOŽERY-BREZANY - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze zasahovali v sobotu (2. 3.) krátko po sebe pri dvoch dopravných nehodách v Nedožeroch-Brezanoch v okrese Prievidza. Nehoda jedného osobného auta a reťazová zrážka piatich áut si nevyžiadali zranenia. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Nehodu jedného osobného auta hasičom nahlásili krátko po 12.00 h. "Havarovaný automobil zostal následkom dopravnej nehody uviaznutý v miestnom potoku, prevrátený na strechu. Vodič sa bez viditeľných zranení nachádzal mimo postihnutého vozidla," uviedol Petrík.

archívne video

Hromadná nehoda v Maďarsku (Zdroj: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

Príslušníci HaZZ podľa neho zabezpečili miesto udalosti a po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou asistovali pracovníkom odťahovej služby pri bezpečnom vytiahnutí postihnutého automobilu a jeho naložení na vozidlo odťahovej služby. K úniku prevádzkových kvapalín z havarovaného vozidla nedošlo.

"Po naložení auta došlo v blízkosti prvej udalosti k reťazovej dopravnej nehode piatich osobných motorových vozidiel. Havarované automobily blokovali jeden jazdný pruh, nikto z desiatich účastníkov udalosti sa nezranil," doplnil Petrík.

Dve nehody za jeden deň na tom istom mieste sa stali v Nedožeroch-Brezanoch
Zobraziť galériu (2)
Dve nehody za jeden deň na tom istom mieste sa stali v Nedožeroch-Brezanoch  (Zdroj: TASR/HaZZ)

Zasahujúci hasiči podľa neho preverili zdravotný stav všetkých účastníkov a na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Následne prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny. "Po zdokumentovaní udalosti políciou boli postihnuté vozidlá odtlačené na priľahlé parkovisko a po odstránení následkov dopravnej nehody bola premávka v danom úseku opätovne obnovená v plnom rozsahu," dodal Petrík.

Viac o téme: NehodyHromadná zrážkaNedožery-BrezanyAuto v potoku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu