Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Karanténa mu zjavne neprospela: Muž po covide ukončil izoláciu a sadol si opitý za volant, zdemoloval celú ulicu!

Opitý muž za volantom spôsobil na prešovskej ulici doslova pohromu. Zobraziť galériu (4)
Opitý muž za volantom spôsobil na prešovskej ulici doslova pohromu. (Zdroj: Gettyimages.com, Facebook/Polícia - Prešovský kraj)

PREŠOV - Takto si koniec karantény a izolácie nepredstavoval. Len 39-ročný muž sa po tom, ako mu bol zistený covid rozhodol stráviť niekoľko dní oddelený od zvyšku rodiny v samostatnom dome. Aj keď sa mu zdravotná izolácia už skončila, predĺžila mu ju aj tak polícia. Rozhodol sa totiž sadnúť si za volant opitý a na ulici v Prešove spôsobil hotovú pohromu!

archívne video

Vážna nehoda: Vodič nabúral do stromu! Nebyť hasičov, nedopadlo by to dobre (Zdroj: HZS Juhočeského kraja)

Prešovčan sa rozhodol, že sa z covidu "dolieči" doma sám, a tak sa s rodinou dohodol, že z domu na tento čas odídu. Niekoľko dní strávil doma sám a po ukončení karantény sa rozhodol, že rodinu vyzdvihne autom. Pri tomto úkone však nebol triezvy, čo sa čoskoro hrozivo prejavilo.

S autom rozmetal koše na ulici a naklonil elektrický stĺp

Nebezpečnú jazdu opitého Prešovčana ukončil až elektrický stĺp, do ktorého nabúral. Zvyšok vyšetrujú policajti. "Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 39-ročnému mužovi," píše polícia o prípade na sociálnej sieti.

Karanténa mu zjavne neprospela:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Prešovský kraj)

"Tento muž v pondelok popoludní viedol v Prešove po Ul. Kúty smerom k Ul. Duklianskej osobné auto Volvo. Pri prechádzaní zákrutou narazil do dvoch smetných nádob, potom do stĺpu elektrického vedenia a nakoniec aj do dvoch plastových chráničiek elektrických káblov," pokračuje polícia.

Nafúkal skoro 3 promile, skončil v cele

Po dopravnej nehode policajti podrobili vodiča dychovej skúške na alkohol, pričom jej hodnota presiahla 2,7 promile. Vodičovi bola obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Karanténa mu zjavne neprospela:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Prešovský kraj)

S alkoholom problémy máva, čo potvrdila jeho žena

Muž pritom s alkoholom máva problémy, čo pre TV Markíza potvrdila jeho žena. "Akurát mu skončila karanténa. My sme sa pre neho museli vysťahovať, aby sme sa nenakazili a aby som ochránila deti. Bol ohľadom alkoholu už dvakrát na liečení," popisuje žena muža, ktorý havaroval, pričom dodala, že pobyt na "samotke" mu zrejme z tohto hľadiska veľmi neprospel.

"Som si vedomý, že som urobil veľkú hlúposť," uzavrel 39-ročný Prešovčan. 

Karanténa mu zjavne neprospela:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Prešovský kraj)

Viac o téme: NehodaMužKaranténaPrešovKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu