Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragická nehoda pri Bardejove: FOTO Čelná zrážka dvoch áut, dvaja mŕtvi

Nehoda pri Bardejove Zobraziť galériu (2)
Nehoda pri Bardejove (Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj)

BARDEJOV - Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste druhej triedy v katastri obce Kľušov v okrese Bardejov. Na sociálnej sieti o tom informuje Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

"Pri nehode sa čelne zrazili dve osobné vozidlá, hasiči museli z jedného vyslobodiť dve osoby. Aj napriek snahe záchranárov sa osoby nepodarilo oživiť a svojim zraneniam na mieste podľahli. V druhom aute sa zranila jedna osoba. Cesta je momentálne uzavretá v oboch smeroch," uvádza prezídium.

Nehoda pri Bardejove
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj)

Ako informuje polícia na sociálnej sieti, podľa doterajších informácií 66-ročný vodič osobného auta Peugeot 106 zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s osobným autom Volkswagen Caddy, ktoré viedol 59-ročný muž. "Vodič Peugeota, ako aj jeho 68-ročná spolujazdkyňa utrpeli ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli. Vodič z druhého auta, Bardejovčan, utrpel predbežne ľahké zranenia," uvádza polícia. Cesta druhej triedy, na ktorej došlo k dopravnej nehode, je momentálne neprejazdná. Obchádzka je cez obce Hertnik, Šiba, Raslavice.

Viac o téme: NehodaAutáPolícia BardejovKľušov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu